Higgins

  • Band   /   Utrecht
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als John Mayer Trio, Gugun Power Trio, Doyle Bramhall

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Higgins

Check beschikbaarheid
Higgins, Rock, Blues band

Higgins komt uit Vleuten, Rotterdam eo en is gestart in 2013 met het samen brengen van 4 zeer geroutineerde muzikanten die elk hun sporen al aardig verdiend hebben. Hun talent en passie ligt in de moderne blues/rock en men heeft de kwaliteit en sound van de band al op een aantal leuke podia te horen kunnen brengen. De achtergrond van de muzikanten Gideon Fatbinan (zang), Maurice van Wijk (Gitaar), Marco Kramer (bas) en Pat de Wolf (drums) varieert van grotere festivals in binnen -en buitenland, kleinere en grotere zalen, Paradiso, kinkFM, aangemerkt als aanstormend talent in de MusicMaker, sessiewerk, positieve kritieken op eigen werk, maar vooral ook met het duidelijke bewustzijn dat je op elk optreden weer energie en overtuiging en kwaliteit moet brengen. "Let's take the audience on a night out and face the blues!"

Muziek

greenlightgirl

manicdepression

waituntiltomorrow

Reviews

Boek Higgins en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Higgins, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Higgins

Higgins is een band uit Utrecht. Higgins speelt muziek in de genres Blues & Rock. Higgins heeft sinds de inschrijving op 15/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Higgins klinkt als: John Mayer Trio, Gugun Power Trio, Doyle Bramhall. Het repertoire van Higgins bestaat uit alleen covers.

Higgins hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.