Hengist & Horsa

  (1)

Indicatie €125

Stuur een persoonlijk bericht naar Hengist & Horsa

Check beschikbaarheid
Hengist & Horsa, Singer-songwriter, Alternatief, Akoestisch soloartist

Hengist & Horsa is een strijdlustig singer/songwriter duo uit Utrecht met Twentse roots, bestaande uit Han Nusmeier en Karin Broeksma. Met de vechtlust van de dappere Saksen schrijven ze liedjes over de donkere kroeg waar je nooit meer uit komt, de epic walk of shame, maar ook over zaken van hoger kosmisch belang.

Hengist & Horsa is ontstaan in een skihut in het Tsjechische Reuzengebergte. Daar ontdekte het duo naast hun harmonieuze stemgeluid een liefde voor folkmuziek, melancholie en Tsjechisch bier. Met hun eigen geluid en originele teksten trekken ze ten strijde naar een kroeg bij jou in de buurt.

Muziek

The Perfect Shade Of Orange

Round The Table

Morning In The City - met band

Reviews

Door op 08/07/2016

Het duo speelde erg leuke nummers en was een welkome aanvulling op ons feest. Alles verliep naar wens en we mochten ook even gebruik maken van de apparatuur om enkele speeches mee te houden.

Contact

Hengist & Horsa, Singer-songwriter, Alternatief, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - han

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hengist & Horsa

Hengist & Horsa is een solo-artiest uit Utrecht. Hengist & Horsa maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Alternatief & Singer-songwriter. Hengist & Horsa heeft sinds de inschrijving op 10/12/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hengist & Horsa klinkt als: singer songwriter . Het repertoire van Hengist & Horsa bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Hengist & Horsa krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Hengist & Horsa hanteert een richtprijs van €125 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.