Hans Ruitenberg

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Hans Ruitenberg

Check beschikbaarheid
Hans Ruitenberg, Singer-songwriter, Blues, Nederpop band

BIO HANS RUITENBERG
Hans Ruitenberg (26-11-1956) wilde aanvankelijk vanaf zijn zevende striptekenaar worden. Hij staakte dat voornemen toen hij op zijn zestiende een gitaar van zijn oudste broer in handen kreeg. Muziek maken vond hij zo leuk dat hij al snel het hele repertoire van de Beatles kon zingen en spelen op gitaar en later op piano, Ook had Hans toen al een tijdje op de middelbare school succes met typetjes neerzetten voor zijn schoolgenoten. In 1980 ging hij HBO Journalistiek studeren in Utrecht. Jarenlang werkte hij als journalist en voorlichter. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Want naast het schrijven van journalistieke stukjes trad hij steeds meer op als singer-songwriter, cabaretier en acteur. Hans acteerde en zong ook in musicals, speelde in en schreef aan bijna 60 afleveringen Haagse Bluf, een satirisch programma voor de Haagse lokale tv. Hij deed stemmen voor commercials, speelde in hoorspelen en deed ook diverse typetjes en personages in series. De journalistiek zegde hij uiteindelijk vaarwel en nu is hij al jaren full time artiest. Hij schrijft zijn eigen liedjes en is bezig met het opnemen van een cd. Op zangles ontwikkelde Hans zijn klassieke baritonstem. Hij vertolkte en vertolkt Schubert met verve. Twee jaar lang zong hij in het Willy Caron Muziektheater. Ook had Hans les van deze operazanger. Zijn kracht ligt zowel in zijn stem als in zijn timing van het toneelspel.
http://www.hansruitenberg.blogspot.nl

Muziek

Laten we weer samen zijn

All these years

Hallelujah

Reviews

Boek Hans Ruitenberg en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hans Ruitenberg, Singer-songwriter, Blues, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hans Ruitenberg

Hans Ruitenberg is een band uit Den Haag. Hans Ruitenberg speelt muziek in de genres Blues, Nederpop & Singer-songwriter. Hans Ruitenberg heeft sinds de inschrijving op 29/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hans Ruitenberg klinkt als: Beatles. Het repertoire van Hans Ruitenberg bestaat uit covers en eigen werk.

Hans Ruitenberg hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.