DJ Han

  (11)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Allround #90s #Disco
  • Klinkt als een cross-over van dance classics, vergeten hits, gevaarlijke outsiders en stille favorieten van de 60's tot nu.
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Han

Check beschikbaarheid
DJ Han, Allround, 90s, Disco dj

"To dance is to live!" Zo luidt het credo van DJ Han (uit de strip: Peanuts van Charles Schulz).

1978. Get off van Foxy staat op nummer één in de hitlijsten. Han Bosman is vijftien jaar wanneer zij als eerste meisje achter de draaitafels van 't roemruchte Grutje in Twente staat. DJ Han is geboren.
One of the girls was zij ook in de jaren 80/90 in discotheek Fellini onder het stadhuis te Utrecht en in het befaamde heterovriendelijke homo-danscafé: Navratilova... 'and the beat goes on.' Veertig jaar later is DJ Han meer 'alive and kicking' dan ooit.

DJ Han is te boeken voor allerhande gelegenheden: (bedrijfs)feesten, evenementen, festivals etc.

Muziek

Get off - Foxy

Non rien n'a changé - Les P...

Love Dance - My Baby

Reviews

Door op 05/03/2020

We hadden een bijzondere vraag aan Han (sfeer verhogen bij een studiemiddag), Han gaf vooraf goed advies wat betreft het te verwachten energieniveau en een passende afsluiting!
Muziekkeuze van Han was passend! Dank je wel, Han

Door op 12/01/2020

Han voelt als geen ander aan welke muziek er past op welk moment van het feest. Bij binnenkomst sfeervol. Later op de avond swingend zonder te vervallen in de clichés. Ze krijgt iedereen aan het dansen, zowel de twintigers als de zestigers. Voor mij heeft ze het feest tot een onvergetelijke avond weten te maken!

Door op 07/10/2019

DJ Han draaide op onze bruiloft en ze was echt geweldig! Ze kreeg de dansvloer zonder moeite vol en dat bleef de hele avond zo. Al onze gasten waren vol lof, en familieleden die wij in geen járen hadden zien dansen gingen compleet los. DJ Han voelde perfect aan welke leeftijdscategorieën ze zag dansen en welke genres/stijlen goed werkten, en toonde zich zeer virtuoos: van golden oldies en dansklassiekers tot soul en funk tot eurotrash, en we eindigden met (voornamelijk) de 30'ers op de macarena. Zelf stond ze continu met een grote glimlach mee te swingen achter de draaitafels, wat ook erg goed voor de sfeer was. Kortom... briljant!

Van tevoren verliep alle contact en communicatie supersoepel, reacties waren erg snel en prettig, ze was zeer op tijd aanwezig en snel opgebouwd, en ook de afhandeling achteraf was helemaal prima.

Wil je graag een dansfeest waarbij men ook echt de voetjes niet op de vloer kan houden, dan ben je bij DJ Han aan het juiste adres.

Ontzettend bedankt!

Contact

DJ Han, Allround, 90s, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Han

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Han

DJ Han is een DJ uit Utrecht. DJ Han draait muziek in de stijlen Allround, 90s & Disco. DJ Han heeft sinds de inschrijving op 09/08/2015 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Han klinkt als: een cross-over van dance classics, vergeten hits, gevaarlijke outsiders en stille favorieten van de 60's tot nu. . Het repertoire van DJ Han bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Han krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

DJ Han hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.