DJ Han

  (7)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Allround #Chanson #Disco
  • Klinkt als een cross-over van 6 decennia hits en outsiders én guilty pleasures
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Han

Check beschikbaarheid
DJ Han, Allround, Chanson, Disco dj

"To dance is to live!" Zo luidt het credo van DJ Han (uit de strip: Peanuts van Charles Schulz).

1978. Get off van Foxy staat op nummer één in de hitlijsten. Han Bosman is vijftien jaar wanneer zij als eerste meisje achter de draaitafels van 't roemruchte Grutje in Twente staat. DJ Han is geboren.
One of the girls was zij ook in de jaren 80/90 in discotheek Fellini onder het stadhuis te Utrecht en in het befaamde heterovriendelijke homo-danscafé: Navratilova... 'and the beat goes on.' Veertig jaar later is DJ Han meer 'alive and kicking' dan ooit.

DJ Han is te boeken voor allerhande gelegenheden: (bedrijfs)feesten, evenementen, festivals etc.

Muziek

Get off - Foxy

Non rien n'a changé - Les P...

Love Dance - My Baby

Reviews

Door op 17/05/2019

Het feest was dankzij het brede repertoire van Han een groot succes. We hebben veel mooie herinneringen gemaakt met een heel breed publiek. Alles tussen de 3 en 86 heefthet naar zijn/haar zin gehad. Sfeer werd goed aangevoeld , gelukkig zijn niet alle verzoekjes gedraaid en bleef Han haar eigen stempel op het feest drukken. Tot een volgende keer!

Door op 06/02/2019

Het optreden van Han tijdens de Parkdag van het Midzomergracht festival 2018 was heel geslaagd. Han weet de juiste sfeer neer te zetten door goede keuzes te maken op het gebied van muziek(genre) en volume. Ze heeft een eigen stijl (disco, retro & funk) en weet daarmee iedereen de dansvloer op te krijgen. Ze voelt aan wat het publiek wil. Mede dankzij haar werd het een leuk feest voor álle leeftijden. Han reageert snel en is als geen ander in staat mee te denken vanuit de opdrachtgever.'

Door op 03/01/2019

DJ Han kan ik echt aanraden aan iedereen. Ze is ten eerste een superfijn mens maar ten tweede maakte ze van ons Oud en Nieuw feest een echt succes. Alle mensen dansen. alle mensen blij. Maar echt. We kregen allemaal complimenten omdat ze de sfeer goed aanvoelde.

Daarnaast was het contact met Han heel goed. Ik ben zelf een redelijk slechte apper of beller maar aan haar zal het echt niet liggen.

Ik klink nu lyrisch, en dat ben ik ook.

Contact

DJ Han, Allround, Chanson, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Han

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Han

DJ Han is een DJ uit Utrecht. DJ Han draait muziek in de stijlen Allround, Chanson & Disco. DJ Han heeft sinds de inschrijving op 09/08/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Han klinkt als: een cross-over van 6 decennia hits en outsiders én guilty pleasures . Het repertoire van DJ Han bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Han krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

DJ Han hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.