Contestant - Artist of the Year 2019

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

DJ Han

  (9)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Allround #90s #Disco
  • Klinkt als een cross-over van 6 decennia hits, ongehoorde hits en guilty pleasures!
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Han

Check beschikbaarheid
DJ Han, Allround, 90s, Disco dj

"To dance is to live!" Zo luidt het credo van DJ Han (uit de strip: Peanuts van Charles Schulz).

1978. Get off van Foxy staat op nummer één in de hitlijsten. Han Bosman is vijftien jaar wanneer zij als eerste meisje achter de draaitafels van 't roemruchte Grutje in Twente staat. DJ Han is geboren.
One of the girls was zij ook in de jaren 80/90 in discotheek Fellini onder het stadhuis te Utrecht en in het befaamde heterovriendelijke homo-danscafé: Navratilova... 'and the beat goes on.' Veertig jaar later is DJ Han meer 'alive and kicking' dan ooit.

DJ Han is te boeken voor allerhande gelegenheden: (bedrijfs)feesten, evenementen, festivals etc.

Muziek

Get off - Foxy

Non rien n'a changé - Les P...

Love Dance - My Baby

Foto's

Reviews

Door op 07/10/2019

DJ Han draaide op onze bruiloft en ze was echt geweldig! Ze kreeg de dansvloer zonder moeite vol en dat bleef de hele avond zo. Al onze gasten waren vol lof, en familieleden die wij in geen járen hadden zien dansen gingen compleet los. DJ Han voelde perfect aan welke leeftijdscategorieën ze zag dansen en welke genres/stijlen goed werkten, en toonde zich zeer virtuoos: van golden oldies en dansklassiekers tot soul en funk tot eurotrash, en we eindigden met (voornamelijk) de 30'ers op de macarena. Zelf stond ze continu met een grote glimlach mee te swingen achter de draaitafels, wat ook erg goed voor de sfeer was. Kortom... briljant!

Van tevoren verliep alle contact en communicatie supersoepel, reacties waren erg snel en prettig, ze was zeer op tijd aanwezig en snel opgebouwd, en ook de afhandeling achteraf was helemaal prima.

Wil je graag een dansfeest waarbij men ook echt de voetjes niet op de vloer kan houden, dan ben je bij DJ Han aan het juiste adres.

Ontzettend bedankt!

Door op 05/08/2019

Met Han was er meteen een klik. Toen ik vertelde over de roze modeshow was ze direct enthousiast. Han snapte meteen de bedoeling en speelde perfect in op onze doelgroep! Een aanrader voor een feest met muziek op maar.

Door op 17/05/2019

Het feest was dankzij het brede repertoire van Han een groot succes. We hebben veel mooie herinneringen gemaakt met een heel breed publiek. Alles tussen de 3 en 86 heefthet naar zijn/haar zin gehad. Sfeer werd goed aangevoeld , gelukkig zijn niet alle verzoekjes gedraaid en bleef Han haar eigen stempel op het feest drukken. Tot een volgende keer!

Contact

DJ Han, Allround, 90s, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Han

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Han

DJ Han is een DJ uit Utrecht. DJ Han draait muziek in de stijlen Allround, 90s & Disco. DJ Han heeft sinds de inschrijving op 09/08/2015 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Han klinkt als: een cross-over van 6 decennia hits, ongehoorde hits en guilty pleasures! . Het repertoire van DJ Han bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Han krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

DJ Han hanteert een richtprijs van €350 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.