Groove Patada

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Groove Patada

Check beschikbaarheid
Groove Patada, Salsa, Latin, Wereldmuziek band

Wie zijn wij?
Latin band Groove Patada brengt hun old school latin sound naar iedere locatie in Nederland en daarbuiten! Festivals, dansscholen of tijdens iedere andere feestelijke gelegenheid bieden wij een geschikt tropisch, feestelijk, energiek en toegankelijk programma. Wij zijn ervan overtuigd dat ons rauwe, levendige, percussieve geluid een top ingrediënt voor zowel doorgewinterde dansers, maar ook voor muziek- en cultuurliefhebbers die zich onder het genot van een drankje wil laten verassen. Ons publiek bevestigt dit keer op keer:

“zeer temperamentvolle salsa band. Onnederlands en buitengewone kwaliteit. Super genoten!!!”

En wij? De negen muzikanten van Groove Patada genieten in volle teugen van ieder optreden, iedere repetitie en iedere andere kans om met elkaar en publiek de passie te delen. Wij zijn afkomstig uit 8 verschillende landen en hebben een jarenlange ervaring in de latin-scene.

Wat bieden wij?
Groove Patada brengt hét echte old school latin geluid: Salsa Dura! Een kenmerkende energieke improvisatiestijl die is geworteld in de gouden jaren 70. Vanwege onze liefde voor dansbare ritmes vermengen wij deze sound met andere stijlen zoals onder meer Merengue, Rumba Guaguanco, Cha Cha, Mozambique en latin-jazz.

Tijdens onze optredens brengen wij naast onze sound ook een visueel spektakel. Zanger Roland en Zangeres Cyldra zijn doorgewinterde dansers en veelgevraagde dansdocenten. Zij weten het publiek tijdens het optreden mee te krijgen in het gevoel van de muziek, volledig interactief. Desgewenst bieden wij naast een optreden ook een dansworkshop aan om de ritmes te leren voelen. Dit kan zelfs onder begeleiding van live muziek! Wilt u de ritmes het liefst helemaal ontrafelen? Dat kan, ook bieden wij desgewenst een percussie workshop aan voorafgaand aan een optreden!

Reviews

Boek Groove Patada en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Groove Patada, Salsa, Latin, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groove Patada

Groove Patada is een band uit Den Haag. Groove Patada speelt muziek in de genres Salsa, Latin & Wereldmuziek. Groove Patada heeft sinds de inschrijving op 08/03/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groove Patada klinkt als: Salsa Dura, Ismael Rivera, Ruben Blades. Het repertoire van Groove Patada bestaat uit alleen covers.

Groove Patada hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.