Glenn de Roo

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Glenn de Roo

Check beschikbaarheid
Glenn de Roo, Romantiek, Klassiek, Latin soloartist

Glenn de Roo is een gitarist die meerdere genres, tijdperken en stijlen beheerst. Zijn muzikale carrière is hij begonnen op het conservatorium in Tilburg (academy for Music and Performing Arts) bij internationaal erkend gitarist en componist: Marlon Titre. Na twee succesvolle jaren in Tilburg vertrok hij naar Palma de Mallorca om te studeren met Pedro Mateo Gonzalez en Carlo Marchione (twee absolute grootheden in de gitaar én muziekwereld) op het conservatori de Les Illes Balears. Zijn vierdejaar heeft hij afgerond met de francaise Gaëlle Solal en Frank Lamm. In 2019 studeerde hij af.

Glenn maakte zijn internationale debut in 2017 in Palma de Mallorca en verzorgt sinds het begin van zijn studie concerten en muziek voor bruiloften, recepties, feesten, festivals, concertzalen, huiskamerconcerten, theaters en nog veel meer. Glenn is zowel beschikbaar voor achtergrondmuziek als 'luisterconcert'. ''De muziek en presentie van Glenn zorgen voor een totaal plaatje van jouw evenement''.

Muziek

Fandanguillo - Federico Mor...

El noi de la mare - Miguel ...

Pieza Mexicana - Manuel Mar...

Reviews

Boek Glenn de Roo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Glenn de Roo, Romantiek, Klassiek, Latin soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Glenn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Glenn de Roo

Glenn de Roo is een solo-artiest uit Veldhoven. Glenn de Roo maakt vooral muziek in de genres Romantiek, Klassiek & Latin. Glenn de Roo heeft sinds de inschrijving op 23/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Glenn de Roo klinkt als: Romantisch, Klassiek, Spaans, Latin. Het repertoire van Glenn de Roo bestaat uit covers en eigen werk.

Glenn de Roo hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.