Gijs Leegwater Accordeon

  (16)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Volksmuziek #Klassiek #Jazz
  • Klinkt als Astor Piazzolla, Willy Alberti, Richard Galliano
  • 28 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Gijs Leegwater Accordeon

Check beschikbaarheid
Gijs Leegwater Accordeon, Volksmuziek, Klassiek, Jazz soloartist

Een paar jaar geleden werd ik verliefd op de accordeon, en sindsdien speel ik zo vaak mogelijk op vele verschillende plekken. De accordeon is een zeer veelzijdig instrument, en kan op elke plek en bij elke gelegenheid sfeer creëren. Zo speel ik in veilinghuizen, stoomgemalen, verzorgingstehuizen, bij verjaardagen, langs wandelroutes, of op straat in Amsterdam. Ik beschik over vele uren repertoire in verschillende stijlen, zoals Franse muziek, tango, klassiek en jazz. Luister naar onderstaande geluidsopnames voor een indruk. Uiteraard is het repertoire naar uw wensen af te stemmen. Ik kan spelen in het centrum van de aandacht, of meer op de achtergrond. Versterking is meestal niet nodig, maar behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kan ik in overleg verzoeknummers instuderen. Er is veel mogelijk, neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op!

Muziek

(Franse Musette) Passion (T...

(Tango) Adiós Nonino (Astor...

(Jazz) Lullaby of Birdland ...

Reviews

Door op 01/07/2024

Zeer vriendelijk in het contact, geweldig op het feest. Ik had Gijs gevraagd te spelen op mijn 40ste verjaardag en hij gaf precies wat ik hoopte: muzikale gezelligheid. Duidelijk zeer muzikaal, genoot zichtbaar van de gezelligheid en interactie met mijn gasten. Begenadigd accordeonist, breed repertoire, mengt zich makkelijk en goed tussen de gasten. Aanrader als je op zoek bent naar extra gezelligheid!

Door op 24/06/2024

Contact met Gijs ging prima. Eerst via het platform en voor het optreden een keer telefonisch om de wensen door te spreken. Gijs was op tijd en speelde het afgesproken uur heerlijke Amsterdamse meezingers, afgewisseld met Franse chansons. Iedereen heeft genoten van zijn optreden, het maakte mijn feestje net even specialer! 🧡☀️

Door op 31/03/2024

We hebben genoten van het optreden hele mooie muziek , en fijn persoon.

Optredens van Gijs Leegwater Accordeon

Meer optredens

Contact

Gijs Leegwater Accordeon, Volksmuziek, Klassiek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gijs Leegwater Accordeon

Gijs Leegwater Accordeon is een solo-artiest uit Amsterdam. Gijs Leegwater Accordeon maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek, Klassiek & Jazz. Gijs Leegwater Accordeon heeft sinds de inschrijving op 05/05/2020 in totaal 28 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gijs Leegwater Accordeon klinkt als: Astor Piazzolla, Willy Alberti, Richard Galliano. Het repertoire van Gijs Leegwater Accordeon bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Gijs Leegwater Accordeon krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

Gijs Leegwater Accordeon hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.