Furse

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Furse

Check beschikbaarheid
Furse, Hip Hop, Dance, Dancehall soloartist

Bombastische energie, intense beats, heerlijke melodieën en bars waar elke echte hiphopliefhebber voor richting de stage komt. Furse brengt je de beste nummers van het album 'De Toerist' en zal je publiek keer op keer wegblazen door de combinatie van lyrische vaardigheid en catchy beats!

Als jouw publiek een onstilbare honger heeft naar nieuwe, verse artiesten met hoge kwaliteit muziek, ben je met Furse aan het juiste adres. Met zijn beheersing van praktisch alle rapstijlen, brengt zijn album 'De Toerist' een overvloed aan verschillende genre's en vibes, zorgvuldig verweven zodat variatie zich op een heerlijke manier ontwikkeld tijdens de show.

Van trapknallers die je subwoofers zullen testen zoals 'Meditate', naar boombap die elke hiphopfan weet te raken zoals 'Klink Bekend', tot uptempo UK garage die geen enkel paar voeten zal stil laten staan zoals 'Als Je Groot Bent', 'De Toerist' heeft precies waar jij naar zoekt en brengt een spectaculaire show naar jouw zaal.

Muziek

Klinkt Bekend

Als Je Groot Bent

Meditate

Reviews

Boek Furse en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Furse, Hip Hop, Dance, Dancehall soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Faried

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Furse

Furse is een solo-artiest uit Hoofddorp. Furse maakt vooral muziek in de genres Hip Hop, Dance & Dancehall. Furse heeft sinds de inschrijving op 01/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Furse klinkt als: Fresku, Snelle, Hef, Boef. Het repertoire van Furse bestaat uit alleen eigen werk.

Furse hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.