Fly me to the moon

  • Band   /   Nieuw Vennep
  • #Jazz #Soul
  • Klinkt als Melody Gardot, India Arie, Norah Jones, Diana Krall

Indicatie €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Fly me to the moon

Check beschikbaarheid
Fly me to the moon, Jazz, Soul band

De band Fly me to the moon speelt frisse melodieuze jazz- & soulcovers tijdens een (romantisch) diner, een jubileum, bedrijfsreceptie of gewoon tijdens een mooie ‘lazy sunday afternoon’. Met een uitermate strakke band en een in het oog springende zangeres timmert deze formatie flink aan de weg.
De band heeft haar roots in Leiden en de Haarlemmermeer en is sinds de oprichting in 2015 erg serieus bezig met het maken van muziek. De zangeres en muzikanten hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in de muziekscene. Zij hebben grote passie voor hun instrument waardoor op het podium mooie chemie ontstaat wanneer er samen wordt gemusiceerd.
Stralend middelpunt van Fly me to the moon is Mieneke Fisser die binnen de band de zang voor haar rekening neemt. Zij wordt terzijde gestaan door toetsenist Hans Luijk en trompettist Leen de Borst. Daarnaast is er de strakke ritmesectie, bestaande uit drummer Cees Ravensbergen en bassist Jeroen den Hollander.
Vooral live zet de band een relaxte sfeer neer waarbij men rustig een praatje kan maken en van een drankje kan genieten. Fly me to the moon haalt haar inspiratie uit de vocale jazz en instrumentale fusion met hierbij raakvlakken aan de soulmuziek. U zult dit herkennen in nummers van Diana Krall, Renee Olstead, India Arie, Melody Gardot en vele anderen.
Hier is zeker géén sprake van een doorsnee ‘feesten en partijen band’ en tijdens optredens wordt ook improvisatie niet geschuwd. De band weet treffend de nuance tussen vrolijke en melancholische klanken weer te geven. Hierbij voortbordurend op traditionele muziekstijlen in een pakkend nieuw jasje.
Fly me to the moon… Look, listen and relax

Muziek

Walk with you

Amour

Fly me to the moon

Reviews

Boek Fly me to the moon en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Fly me to the moon, Jazz, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fly me to the moon

Fly me to the moon is een band uit Nieuw Vennep. Fly me to the moon speelt muziek in de genres Jazz & Soul. Fly me to the moon heeft sinds de inschrijving op 23/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fly me to the moon klinkt als: Melody Gardot, India Arie, Norah Jones, Diana Krall. Het repertoire van Fly me to the moon bestaat uit covers en eigen werk.

Fly me to the moon hanteert een richtprijs van €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.