Final Touch

  • Band   /   Alkmaar
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Beatles, Rolling Stones, Doe Maar, Ian Dury, De Dijk, Status Quo, ZZ Top, Herman Brood, Van Dik Hout, Kings of Leon, Madness

Indicatie €300 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Final Touch

Check beschikbaarheid
Final Touch, Coverband, Rock, Nederpop band

FINAL TOUCH is een 5-mans coverband (bas, drum, 2x gitaar, zang) uit de regio Alkmaar met meer dan 20 jaar ervaring.Van bruine café’s tot voetbalkantines, van motorfestijnen tot het Waagplein Alkmaar op Koninginnedag, popfestivals, bruiloften of strandfeesten, zij hebben (bijna) overal gespeeld, van 50 tot 5.000 man publiek.

Final Touch heeft een aangenaam afwisselend repertoire van rock, reggae, ska en Nederpop. Zo passeren de volgende artiesten de revu: Robbie Williams, Bløf, The Police, Doe Maar,The Black Crowes, Anouk, Lenny Kravitz, De Dijk, Ian Dury, Madness en Van Dik Hout. Maar ook de Stones, CCR, The Beatles en Quo kunnen zo maar voorbij komen.
Elk optreden spelen zij het behang van de muren, de pannen van het dak en de veters uit je schoenen met een spetterende mix van rock, reggae, ska en Nederpop.

Muziek

Get Back

Ik kan het niet alleen

Smoorverliefd

Reviews

Boek Final Touch en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Final Touch, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Claudio

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Final Touch

Final Touch is een band uit Alkmaar. Final Touch speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Final Touch heeft sinds de inschrijving op 27/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Final Touch klinkt als: Beatles, Rolling Stones, Doe Maar, Ian Dury, De Dijk, Status Quo, ZZ Top, Herman Brood, Van Dik Hout, Kings of Leon, Madness. Het repertoire van Final Touch bestaat uit alleen covers.

Final Touch hanteert een richtprijs van €300 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.