Feest DJ RutgerVL

  • DJ   /   Purmerend
  • #Entertainment #Soul #Allround
  • Klinkt als U vraagt, wij draaien! Motown, Soul, House, Nederlands, Salsa, Disco, Feest, Après ski, etc..

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest DJ RutgerVL

Check beschikbaarheid
Feest DJ RutgerVL , Entertainment, Soul, Allround dj

Feest DJ RutgerVL geboren in Amsterdam is vanaf jongs af aan al met de muziek bezig, in de jaren 90 maakte Rutger kennis met house, muziek is altijd een passie geweest en nu is deze hobby werkelijkheid geworden om als DJ in diverse clubs te hebben mogen draaien zoals: North Sea Venue, Marcanti, Panama, Beachclub Vroeger en the Sand zijn enkele locaties waar Feest DJ RutgerVL zijn kunsten heeft kunnen vertonen, ik heb ook op meerdere Festivals mogen draaien.

De volgende genres zijn van toepassing: Dance, House, Disco, Soul, Nederlands, Salsa, Rock, Après ski, oftewel u vraagt wij draaien!

Ik ben in bezit van eigen apparatuur en verlichting, ik draai op alle soorten feesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, bruiloften, partijen, festivals en in de kroeg waar ik alle soorten muziek draai, van Motown tot Nederlands, kortom een all-round DJ met 100% feestgarantie!

Muziek

Electronic Picnic 2016

Promo Seasons

Reviews

Boek Feest DJ RutgerVL en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Feest DJ RutgerVL , Entertainment, Soul, Allround dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rutger

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest DJ RutgerVL

Feest DJ RutgerVL is een DJ uit Purmerend. Feest DJ RutgerVL draait muziek in de stijlen Entertainment, Soul & Allround. Feest DJ RutgerVL heeft sinds de inschrijving op 12/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest DJ RutgerVL klinkt als: U vraagt, wij draaien! Motown, Soul, House, Nederlands, Salsa, Disco, Feest, Après ski, etc... Het repertoire van Feest DJ RutgerVL bestaat uit covers en eigen werk.

Feest DJ RutgerVL hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.