EPICAL

  • Band   /   Amsterdam
  • #Rock #Coverband #Alternatief
  • Klinkt als EPICAL rockt als Pearl Jam, Bush en AC/DC gecomineerd met de rauwe sound van Beth Hart en Melissa Etheridge

Indicatie €250 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar EPICAL

Check beschikbaarheid
EPICAL, Rock, Coverband, Alternatief band

Het repertoire van EPICAL bestaat uit het spelen van originele covers uit de (hard)rock scéne van de jaren '70 tot nu. Klassiekers van onder andere Live, Foo Fighters en ACDC worden moeiteloos afgewisseld met knallers van Pearl Jam, Guano Apes en Stone Temple Pilots. EPICAL levert de perfecte mix voor een fantastische avond uit of een stevig festival.

EPICAL zit boordevol energie, heeft mede door de rauwe stem van de leadzangeres een unieke sound en is er helemaal klaar voor om je broekspijpen te doen wapperen en het schuim van je bier af te blazen.

Muziek

Epical Live Compilation

Fortunate Son #Epical #Live

State of love and trust #Ep...

Reviews

EPICAL heeft nog geen reviews.

Contact

EPICAL, Rock, Coverband, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Len

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EPICAL

EPICAL is een band uit Amsterdam . EPICAL speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Coverband. EPICAL heeft sinds de inschrijving op 10/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EPICAL klinkt als: EPICAL rockt als Pearl Jam, Bush en AC/DC gecomineerd met de rauwe sound van Beth Hart en Melissa Etheridge . Het repertoire van EPICAL bestaat uit alleen covers.

EPICAL hanteert een richtprijs van €250 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.