Emma Ray

  • Ensemble   /   Zaandam
  • #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Stevie Wonder, Al Green, Bill Withers, Carole King, Doobie Brothers, Fleetwood Mac, Paul Young, Madonna, John Lennon

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Emma Ray

Check beschikbaarheid
Emma Ray, Akoestisch, Pop ensemble

Emma Ray Acoustics

“Onze nummers zijn jouw herinneringen…”
Emma Ray is zangeres en songwriter. Pierre Dunker is gitarist, bassist en componist. Ze leerden elkaar kennen in 2012 in de tropische sfeer van Bonaire, waar ze samen op het podium stonden van het Bonaire Jazz Festival. Dit was het begin van een muzikale vriendschap waar muziek werd gedeeld en geproduceerd. Deze twee delen een liefde voor de meest interessante artiesten en periode in de popmuziek. Hun ontmoetingen gaan altijd gepaard met een instrument en de rest is een beleving van klanken en herinneringen. Eerst op zonnige porches met nieuwsgierige buren en later in gezellige huiskamers. En nu hier in Nederland, weet Emma Ray met haar mooi natuurlijke stem ruimtes te vullen en zielen te raken, gedragen door de dynamische klanken van Pierre Dunker op gitaar.
Zo kwamen ze tot een dynamische lijst van nummers gemaakt door hen en aangevuld door fans. Een samenstelling van nummers vanaf de jaren 50 tot nu die één ieder aanspreekt en beweegt. Dit allemaal in een unieke stijl voor de Easy Listener. Van Elvis Presley tot Fleetwood Mac, Stevie Wonder, EWF, Doobie Brothers en nog veel meer.
Laat je meenemen naar die memorabele momenten in je leven door de nostalgie van de muziek en maak ook Emma Ray Acoustics één van hen. We zien je graag bij ons…

Muziek

Jolene - Dolly Parton

Lovely Day - Bill Withers

More Than Words - Extreme

Reviews

Boek Emma Ray en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Emma Ray, Akoestisch, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne Marie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Emma Ray

Emma Ray is een ensemble uit Zaandam. Emma Ray speelt muziek in de stijlen Akoestisch & Pop. Emma Ray heeft sinds de inschrijving op 26/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Emma Ray klinkt als: Stevie Wonder, Al Green, Bill Withers, Carole King, Doobie Brothers, Fleetwood Mac, Paul Young, Madonna, John Lennon. Het repertoire van Emma Ray bestaat uit alleen covers.

Emma Ray hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.