Emily & The Young Ones

  (2)
  • Band   /   Puttershoek (regio Rotterdam)
  • #Rock #Blues #Coverband
  • Klinkt als The Who, Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Doors, Black Crowes, Creedence Clearwater Revival (classic rock & blues)
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Emily & The Young Ones

Check beschikbaarheid
Emily & The Young Ones, Rock, Blues, Coverband band

Blues, Rock, Rock n Roll, Pop, van lekker voluit knallen tot even akoestisch genieten, alles komt voorbij als de Hoeksche Waardse Emily & the Young Ones op het podium staan.
Met rockend eigen werk en covers van toen en nu brengen ze hun enthousiasme over naar het publiek. Als er maar gezongen, gelachen en gedanst wordt! Zolang zij plezier hebben op het podium, heeft het publiek dat ook. Ze gaan los op zowel elektrische als akoestische nummers om de variatie er in te houden, maar gaan altijd voor haar eigen sound! Geen exacte kopie van een nummer, maar altijd met een eigen draai.
Check de agenda voor komende optredens, of neem contact met ons op voor een nieuw optreden tijdens jou evenement!
Enkele covers die op de set staan zijn o.a. The River (Bruce Springsteen), One Night (Elvis Presley), Heard it through the grapevine (Creedence Clearwater Revival/ Marvin Gaye) Als ze er niet is (De Dijk) en Iedereen is van de wereld (The Scene)

Muziek

Screaming Walls (eigen nummer)

Rock n Roll Tree (eigen num...

The River (Bruce Springstee...

Reviews

Door op 07/05/2016

T was top

Door op 20/04/2016

Contact met de band verliep super. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen! En mede dankzij de band hebben we een geweldige avond neer kunnen zetten voor onze gasten. Echt een aanrader!!!

Optredens van Emily & The Young Ones

Contact

Emily & The Young Ones, Rock, Blues, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bjorn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Emily & The Young Ones

Emily & The Young Ones is een band uit Puttershoek (regio Rotterdam). Emily & The Young Ones speelt muziek in de genres Rock, Blues & Coverband. Emily & The Young Ones heeft sinds de inschrijving op 28/01/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Emily & The Young Ones klinkt als: The Who, Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Doors, Black Crowes, Creedence Clearwater Revival (classic rock & blues). Het repertoire van Emily & The Young Ones bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Emily & The Young Ones krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Emily & The Young Ones hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.