Elisabeth Grey

  • Band   /   Harderwijk
  • #Pop #Disco
  • Klinkt als Chic

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Elisabeth Grey

Check beschikbaarheid
Elisabeth Grey, Pop, Disco band

Elisabeth Grey doet wat maar weinig van haar leeftijdgenoten durven te doen: ze besluit op 55-jarige leeftijd een EP op te nemen. Ze besluit artiest te worden. Artiest! Tegen alle vooroordelen over ouder worden in. Tegen alle ingesleten wetten in de popmuziek in. Ingesleten en verouderde wetten zijn het, daar is ze van overtuigd. Vroeger was je oud als je boven de 50 was. Nu begint het leven pas. In alle jaren daarvoor ging het over werk, succes, kinderen en overleven. En geheime ambities? Ach, het kwam er nooit van….Maar nu ziet Elisabeth wat veel van haar leeftijdgenoten zien: ruimte voor de essentie. Waar het werkelijk om gaat. Wie je bent en wat je nog werkelijk wilt. En bij Elisabeth is dat muziek maken. Ondersteund door de top van de Nederlandse muzikantenscene.

Als hart onder de riem voor al die mannen en vrouwen, die zich nog niet afgeschreven voelen nu de kinderen de deur uit zijn. Maar juist nu de energie voelen om datgene te doen wat ze altijd al hadden willen doen. Maar niet deden omdat tijd en de wijsheid ontbraken. Die tijd en wijsheid is nu aangebroken voor Elisabeth.

Elisabeth Grey doet waar velen van haar leeftijd enkel nog van dromen. En daarmee staat Elisabeth voor een hele generatie die niet bij de pakken neerzit, maar levenslust, wijsheid en nog altijd aanwezige kinderlijke spelvreugd inzet voor het project van haar leven: de single “You’ve got to grow”

Muziek

You've got to grow

Lost in Music - Live

You've got to grow - Compil...

Reviews

Boek Elisabeth Grey en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Elisabeth Grey, Pop, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Elisabeth

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Elisabeth Grey

Elisabeth Grey is een band uit Harderwijk. Elisabeth Grey speelt muziek in de genres Pop & Disco. Elisabeth Grey heeft sinds de inschrijving op 05/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Elisabeth Grey klinkt als: Chic. Het repertoire van Elisabeth Grey bestaat uit covers en eigen werk.

Elisabeth Grey hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.