Edwin van Berkel

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Edwin van Berkel

Check beschikbaarheid
Edwin van Berkel, Pop, Folk, Easy Listening soloartist

Door zijn opvoeding in een muzikale familie is Edwin van jongs af aan al bezig met muziek. Vanaf 2012 is Edwin bezig met het vergroten van zijn muzikale carrière. Dit heeft o.a. geleid tot een deelname aan ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’, De Grote Prijs van Nederland en radio optredens bij 3FM. Inmiddels staat hij wekelijks op het podium in verschillende formaties en vindt hij niets leuker dan muziek maken met en voor anderen. Zijn zelf geschreven nummers zijn geïnspireerd door artiesten zoals Ben Howard, Ed Sheeran, James Bay en Lucy Rose.

Muziek

Until you let it go

Riders

Shepherd and the Wolf

Reviews

Boek Edwin van Berkel en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Edwin van Berkel, Pop, Folk, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Edwin van Berkel

Edwin van Berkel is een solo-artiest uit Alkmaar. Edwin van Berkel maakt vooral muziek in de genres Pop, Folk & Easy Listening. Edwin van Berkel heeft sinds de inschrijving op 12/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Edwin van Berkel klinkt als: Ben Howard, Ed Sheeran, James Bay. Het repertoire van Edwin van Berkel bestaat uit covers en eigen werk.

Edwin van Berkel hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.