ECHT GOUD! music

  • Band   /   ZWOLLE
  • #Soul #Jazz #Pop
  • Klinkt als Michael Bublé, Stevie Wonder

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar ECHT GOUD! music

Check beschikbaarheid
ECHT GOUD! music, Soul, Jazz, Pop band

Welkom bij ECHT GOUD! music! Gaan jullie binnenkort trouwen of heb je iets anders te vieren? Wij, Christien en ArendJan, komen graag bij jullie spelen! Tijdens onze studie aan het conservatorium in Zwolle zijn we samen muziek gaan maken en dat klikte. In 2017 zijn we daarom officieel van start gegaan onder de naam ECHT GOUD! music.

Wat wij spelen? Van Stevie Wonder tot Michael Bublé en van meezingen met Guus Meeuwis tot swingende jazz, niets is te gek voor ons!

Als muzikanten met een christelijke achtergrond denken wij daarnaast graag mee bij de invulling van jullie kerkdienst, we kunnen zowel met psalmen als bekende worshipmuziek jullie dienst aankleden. Mede door onze brede ervaring in de christelijke scene (o.a. bij Sela en Sarah Ben Hamida) én daarbuiten kunnen wij aan al jullie wensen voldoen. Kijk gerust eens rond op onze website en mail of bel ons voor een vraag of een boeking!

Overigens zijn wij zowel in duo als met band te boeken, ook voor andere feestjes of evenementen.

Muziek

As - Stevie Wonder, Just Th...

Opwekking 753 - Symfonie

Not gonna wait (eigen nummer)

Reviews

Boek ECHT GOUD! music en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ECHT GOUD! music, Soul, Jazz, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ArendJan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ECHT GOUD! music

ECHT GOUD! music is een band uit ZWOLLE. ECHT GOUD! music speelt muziek in de genres Soul, Jazz & Pop. ECHT GOUD! music heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ECHT GOUD! music klinkt als: Michael Bublé, Stevie Wonder. Het repertoire van ECHT GOUD! music bestaat uit alleen covers.

ECHT GOUD! music hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.