Dr. Jekyll & Mr. Hyde

  • Band   /   Heemskerk
  • #Blues #Rock #Progressieve rock
  • Klinkt als The Rolling Stones, The Black Crowes, Joe Bonamassa, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Cream, AC/DC, Pearl Jam
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €450 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Check beschikbaarheid
Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Blues, Rock, Progressieve rock band

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een 5-mans rockcoverband uit de IJmond. Met een sterk repertoire en eigentijdse uitvoering van rocksongs weet de band van elke avond waar ze optreden een feest van herkenning te maken. Het repertoire van de band laat zich lezen als de CD-kast van de liefhebber van stevige rockmuziek, waaronder Stones, Poppa Chubby, Black Crowes, Thunder, Queen, Joe Bonomassa etc. Maar ook de gevoeliger nummers gaat de band niet uit de weg en weet mede door de toepassing van een heel keyboard-arsenaal het publiek te verrassen met vertolkingen van bv. Lido van Bozz Scaggs, Heartacht tonight van the Eagles en Almost cut my hair van Crosby, Stills, Nash en Young. In 2014 wist de band zich, na een jaar van voorrondes, te plaatsen in de Grand Finale van de grootste bandcompetitie van de Benelux.

De band is te boeken voor een optreden op uw feest, festival of in uw café. Indien nodig gebruiken wij een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie.

Muziek

Jealous Again

Baba O'Reilly

Alive

Reviews

Boek Dr. Jekyll & Mr. Hyde en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Blues, Rock, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Dr. Jekyll & Mr. Hyde is een band uit Heemskerk. Dr. Jekyll & Mr. Hyde speelt muziek in de genres Blues, Rock & Progressieve rock. Dr. Jekyll & Mr. Hyde heeft sinds de inschrijving op 09/02/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dr. Jekyll & Mr. Hyde klinkt als: The Rolling Stones, The Black Crowes, Joe Bonamassa, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Cream, AC/DC, Pearl Jam. Het repertoire van Dr. Jekyll & Mr. Hyde bestaat uit alleen covers.

Dr. Jekyll & Mr. Hyde hanteert een richtprijs van €450 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.