DJBram.nl / DJ Bram

  (2)
  • DJ   /   Gelderland, Utrecht, Nood-Holland, Zuid-Holland
  • #Soul #Disco #Pop
  • Klinkt als Allround DJ met show
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar DJBram.nl / DJ Bram

Check beschikbaarheid
DJBram.nl / DJ Bram, Soul, Disco, Pop dj

DJBram nl Allround DJ & show

Wij zijn een allround DJ show die op jouw locatie draait. Wij verzorgen onvergetelijke DJ shows voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Boek een DJ voor je: bruiloft, trouwfeest, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of elk ander evenement in Nederland. Wij bieden vele opties, zoals een: DJ met show, een DJ met saxofonist, een DJ only (DJ zonder show), verlichte dansvloeren of photoboots.

DJBram nl biedt:
- Veel aandacht voor uw wensen en voorkeuren
- Duidelijke all-in prijzen: géén verrassingen achteraf
- Veel aandacht voor je wensen en voorkeuren
- Wij staan 24/7 klaar om je te helpen
- Vele positieve recensies: we worden beoordeeld met een 9

Jouw wens centraal

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het verzorgen van DJ shows tijdens uiteenlopende gelegenheden door heel Nederland. Bij ons staat jouw wens centraal. Via ons online intake-formulier kun je gemakkelijk alle wensen en verwachtingen uitten.

Trouwfeest DJ – Bedrijfsfeest DJ – Jubileum DJ –Drive in show

Muziek

Pitbull ft. John Ryan - Fir...

Mark Ronson ft. Bruno Mars ...

Reviews

Door op 10/10/2016

DJ Bram voor het eerst horen draaien op een bruiloft van een goede vriend. Direct viel het mij op hoe de hele dansvloer continue vol stond, iets wat ik op mijn eigen bruiloft ook wou zien. Voor mijn eigen bruiloft heb ik daarom contact opgenomen met DJ Bram. Bram was direct enthousiast. Vooraf hebben we koffie gedronken om de details te bespreken. Naast nummers die we graag willen horen vroeg hij specifiek naar nummers en stijlen die je niet wil horen. Wij gaven aan dat we graag een volle diverse dansvloer wouden zien en hebben Bram de muzikale vrijheid gegeven om dit in te vullen. Dit pakte geweldig goed uit!

Voor ons was het fijn dat Bram op eigen initiatief contact heeft opgenomen met de locatie om de technische details te bespreken.

Achteraf hebben we heel veel complimenten gekregen over de DJ en wat leuk is, is dat we Bram al meerdere keren op andere feestjes en bruiloften van vrienden hebben gehoord. Zelf kijken we ook terug op een geweldig feest. Bedankt Bram!

Door op 24/03/2015

Contact verliep voorspoedig, het was snel rond, en het was een goed feest!

Contact

DJBram.nl / DJ Bram, Soul, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bram

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJBram.nl / DJ Bram

DJBram.nl / DJ Bram is een DJ uit Gelderland, Utrecht, Nood-Holland, Zuid-Holland. DJBram.nl / DJ Bram draait muziek in de stijlen Soul, Disco & Pop. DJBram.nl / DJ Bram heeft sinds de inschrijving op 20/02/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJBram.nl / DJ Bram klinkt als: Allround DJ met show. Het repertoire van DJBram.nl / DJ Bram bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJBram.nl / DJ Bram krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

DJBram.nl / DJ Bram hanteert een richtprijs van €450 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.