Dj Seepman

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Seepman

Check beschikbaarheid
Dj Seepman, Soul, Funk, Hip Hop dj

Biografie DJ SEEPMAN
Muziek loopt als een rode draad door het leven van Henri Seepers (1971), bekend als DJ Seepman. Onder andere de festivals Paaspop, Urban Matterz, King of Colors, Mysteryland, en Decibel (Camping), staan op zijn palmares. Ook in Club W, Van Aken en de Verkadefabriek is hij een graag geziene gast. Met als slogan “The Vinyl Groove” richt hij zich vooral op Groove. Denk aan soul, funk, Dance classics, disco en Olde-school hiphop.
Seepmans passie begon toen hij op zijn 9e verjaardag van zijn ouders een platenspeler cadeau kreeg. Al zijn zakgeld besteedde hij aan singles en elpees. 's Nachts droomde kleine Henri van een carrière in de muziek. Als drummer, gitarist of radio-dj. Een instrument pikte hij echter niet op. Wél liet hij het vinyl spinnen op school- en familiefeestjes en bij vrienden. Een hoogtepunt beleefde Henri in de kroeg van zijn tante, waar hij de bezoekers mocht verwennen met zijn muziek.
Tijdens zijn dienstplicht in het Duitse Seedorf leerde de 18-jarige Henri andere muziekstijlen kennen. House floreerde in die tijd. Rock en hiphop hadden zijn voorkeur. Na zijn diensttijd kreeg hij een bijbaantje bij een drive-inshow. Na een paar jaar beproefde hij zijn dj-geluk in de plaatselijke horeca om vervolgens bij de lokale radio te gaan draaien.
Na 10 jaar een eigen radioprogramma was het klaar. Henri wilde verdieping, zelf muziek maken, zelfgeschreven teksten rappen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, want oude liefde roest niet. Festivals, clubs, podia, feesten... Het is de grootste passie voor DJ Seepman, The Vinyl Groove.

Reviews

Boek Dj Seepman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Seepman, Soul, Funk, Hip Hop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Henri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Seepman

Dj Seepman is een DJ uit Den Bosch. Dj Seepman draait muziek in de stijlen Soul, Funk & Hip Hop. Dj Seepman heeft sinds de inschrijving op 31/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Seepman klinkt als: Marvin, Chaka, Dr.Dre, . Het repertoire van Dj Seepman bestaat uit alleen eigen werk.

Dj Seepman hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.