Dj Michelski

  • DJ   /   Rotterdam
  • #Dance #Smartlap #Disco
  • Klinkt als FeestdjRuud, Dj Maurice, Dj Galaga, Dj Jerome

Indicatie €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Michelski

Check beschikbaarheid
Dj Michelski, Dance, Smartlap, Disco dj

DJMICHELSKI

DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend en nog steeds trendsettend! Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten.

Begonnen als klassieke Party-dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 4.0 Hij laat het publiek springen, zingen en uit haar dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst.

Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle après-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht) Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks.

Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Feestcafé De Kapitein Breda, Eisbar Kirchberg, Zwarte Cross festival, resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf!

Dubstep, House, Moombahton en dan via wat Discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek.
Het KAN gewoon en je mag er alleen over meepraten als je het zelf hebt ervaren!

DJMICHELSKI = FEEST 4.0.

Muziek

Zonnebrillendinges

Zij die altijd lacht

Reviews

Boek Dj Michelski en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Michelski, Dance, Smartlap, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Michelski

Dj Michelski is een DJ uit Rotterdam. Dj Michelski draait muziek in de stijlen Dance, Smartlap & Disco. Dj Michelski heeft sinds de inschrijving op 01/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Michelski klinkt als: FeestdjRuud, Dj Maurice, Dj Galaga, Dj Jerome. Het repertoire van Dj Michelski bestaat uit alleen covers.

Dj Michelski hanteert een richtprijs van €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.