Dj Kane Klein

Indicatie €175 - €249

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Kane Klein

Check beschikbaarheid
Dj Kane Klein, Pop, Alternatief, 90s dj

sinds 5 jaar geleden ben ik begonnen met draaien, ben nu 17 jaar. In het begin was het voornamelijk oefenen, heel veel oefenen. Daarna ging ik opzoek met wat vrienden naar boekingen, dit waren feesten van hockeyfeestjes tot huisfeestjes. Na een een paar van dit soort feesten kon ik een nieuwe Pioneer dj set kopen, en toen ging het lekker lopen. Werd gebraagd bij feesten in maastricht, schoolfeesten, hockeyfeesten, familiefeesten, private parties en zelfs 1x in Spanje club zensa! naar mate de tijd voorbij gaat verbeter ik mijzelf in het draaien en word ik beter en beter. Ik hoop op meer shows om nog meer ervaring op te doen en nog meer bekendheid!

Contact

Dj Kane Klein, Pop, Alternatief, 90s dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - kane

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Kane Klein

Dj Kane Klein is een DJ uit gouda. Dj Kane Klein draait muziek in de stijlen Pop, Alternatief & 90s. Dj Kane Klein heeft sinds de inschrijving op 09/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Kane Klein klinkt als: Dj Kane Klein. Het repertoire van Dj Kane Klein bestaat uit covers en eigen werk.

Dj Kane Klein hanteert een richtprijs van €175 - €249 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.