DJ & Saxofonist GINGERALE

  (10)
  • DJ   /   Den Bosch
  • #Allround #Entertainment
  • Klinkt als Allround / Drive-in DJ & Saxofonist Gingerale: 60's, 70's, 80's, 90's, 00's, 10’s, Nederlands, house, hardstyle, après-ski, carnaval, pop, trance, hip-hop, R&B, blues, gospel, (smooth) jazz, rock, rock&roll, twist, foute muziek, top 40 etc.
  • 19 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ & Saxofonist GINGERALE

Check beschikbaarheid
DJ & Saxofonist GINGERALE, Allround, Entertainment dj

Bel: 06-42053711

Gingerale is een allround DJ & saxofonist en kan op verschillende soorten feesten optreden zoals o.a. op verjaardagen, bruiloften, schoolfeesten, personeelsfeesten, houseparty’s, kinderfeesten etc.

Gingerale bespeelt zijn hoogwaardige sax met een draadloze microfoon en kan dus met zijn sax door het publiek heen swingen. Hij maakt tevens gebruik van een effectenpaneel om de juiste sound te creëren.

DJ & saxofonist Gingerale werkt alleen met topmateriaal. O.a. Pioneer DJ-set en 2x 18 inch EV subwoofers + 2x 15 inch EV speakers welke zorgen voor een kraakhelder geluid met een zeer diepe bass!

Professionele feestverlichting en een verlichte DJ-booth zorgen voor een prachtige uitstraling op uw feest.

Te boeken als:
- DJ —> €250,-
- DJ + saxofonist —> €350,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten.

Muziek

GINGERALE ON THE SAX

GINGERALE ON THE SAX (India...

Foto's

Reviews

Door op 12/07/2020

DJ Gingerale is een superfijne DJ!!! Hij speelt heel goed in op de wensen van het publiek. Hij is ook heel sociaal en vriendelijk. Komt zijn afspraken ook heel goed na. Voor ons heeft hij (ondanks het kleine publiek) echt een KNALfeest neergezet!! Mijn familie en vrienden hebben ook alleen positieve reacties gegeven. Voor een volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten!

Door op 09/02/2020

Helemaal Top. Heel goed contact vooraf. Professionele apparatuur. En doet 300 procent zijn best om het de gasten naar de zin te maken. En dat LUKT. Speelt ook nog fantastisch saxofoon. En het is een PRETTIG MENS. Dit geldt ook voor zijn Vrouw.

Door op 23/01/2020

Je hebt ons goed uit de brand geholpen op de valreep. Ontzettend bedankt. De avond was supergezellig dankzij jou.

Groetjes,

Marco

Contact

DJ & Saxofonist GINGERALE, Allround, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Djinder

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ & Saxofonist GINGERALE

DJ & Saxofonist GINGERALE is een DJ uit Den Bosch. DJ & Saxofonist GINGERALE draait muziek in de stijlen Allround & Entertainment. DJ & Saxofonist GINGERALE heeft sinds de inschrijving op 27/10/2019 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ & Saxofonist GINGERALE klinkt als: Allround / Drive-in DJ & Saxofonist Gingerale: 60's, 70's, 80's, 90's, 00's, 10’s, Nederlands, house, hardstyle, après-ski, carnaval, pop, trance, hip-hop, R&B, blues, gospel, (smooth) jazz, rock, rock&roll, twist, foute muziek, top 40 etc.. Het repertoire van DJ & Saxofonist GINGERALE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ & Saxofonist GINGERALE krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

DJ & Saxofonist GINGERALE hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.