Dj Danny

Indicatie €200 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Danny

Check beschikbaarheid
Dj Danny, Pop, Dance, Entertainment dj

Biografie Danny werd geboren in 1985 te Deurne. Op zijn vijfde was hij al ontzettend gek op muziek en luisterde er graag naar. In zijn tiende leerjaar stond hij al op de bühne mee te zingen op de muziek die er gespeeld werd. Vanaf zijn twaalfde ging Party DJ Danny naar de toen beste instuif in Meijel en stond al snel achter de knoppen van de dj die daar die avond stond te draaien. Na een paar goeie lessen mocht hij dan een avond draaien met ondersteuning van een dj maar hij was al best up-to-date hoe het allemaal in zijn werk ging. Vanaf zijn zestiende deed hij de muziek verzorgen in het clubhuis van z'n vrienden en op zijn twintigste stond hij al zo nu en dan op verschillende feestjes te draaien. Toen Party DJ Danny 22 was ging hij voor het eerst in een kroeg draaien en al snel ging het dak er af en had iedereen een mooie avond gehad. Op zijn 24 besloot Party DJ Danny dat hij zelf ook een DJ-set wilde hebben en begon met een kleine set. Deze set breidde al snel uit naar een professionele set. Tegenwoordig koopt hij nog van alles wat een dj graag wil hebben. Ook maakt hij diverse uren per week vol aan de aanschaf van nieuwe muziek. 

Ik sta graag voor u klaar 

Groetjes,
Dj Danny

Reviews

Boek Dj Danny en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Danny, Pop, Dance, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Danny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Danny

Dj Danny is een DJ uit meijel. Dj Danny draait muziek in de stijlen Dance, Entertainment & Pop. Dj Danny heeft sinds de inschrijving op 21/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Danny klinkt als: Dj Danny. Het repertoire van Dj Danny bestaat uit covers en eigen werk.

Dj Danny hanteert een richtprijs van €200 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.