DJ Cor Sangers

  • DJ   /   Utrecht
  • #Disco #Dance #House
  • Klinkt als James Brown, Dan Hartman, Aretha Franklin, Patrick Cowley, Bootsy Collins

Indicatie €250 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Cor Sangers

Check beschikbaarheid
DJ Cor Sangers, Disco, Dance, House dj

Allround DJ Cor Sangers kunt U boeken om absolute partystemming te bereiken in elke stijl. Hij is bekend van vele projecten waaronder "The Vengaboys", heeft zeer veel ervaring en draait en mixt LIVE, al vele jaren in binnen- en buitenland is hij een zeer geliefde DJ. Niets is deze Allround DJ te gek van Dance Classics, van House en Trance tot Electro, van jaren 60, 70 ,80 ,90, tot heden.
DJ Cor Sangers richt zich totaal op het publiek EN draait wat het publiek wenst

Hij begon al op z'n 14de zelf feesten te organiseren en de hele zaal te entertainen met zijn muziek en draaikunsten. Hij bestormt al jaren de feesten van klein tot ENORM. In Nederland en ver daarbuiten, in Duitsland, Oostenrijk, Italie en Noorwegen is hij erg geliefd. Het grootste publiek waar hij ooit voor draaide was 1 miljoen mensen; The Loveparade in Berlijn. Als DJ Producer is hij verantwoordelijk voor meer dan 150 12inches, vele albums en singles, remixes en mix-cd's. 1 Van de grootste successen waar DJ Cor Sangers aan mee werkte is "The Vengaboys".

Muziek

Yolanda Be Cool - Soul Makossa

Trentemoeller Le Champne

Roberto de Carlo - Youre th...

Reviews

Boek DJ Cor Sangers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Cor Sangers, Disco, Dance, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cor

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Cor Sangers

DJ Cor Sangers is een DJ uit Utrecht. DJ Cor Sangers draait muziek in de stijlen Dance, Disco & House. DJ Cor Sangers heeft sinds de inschrijving op 12/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Cor Sangers klinkt als: James Brown, Dan Hartman, Aretha Franklin, Patrick Cowley, Bootsy Collins. Het repertoire van DJ Cor Sangers bestaat uit covers en eigen werk.

DJ Cor Sangers hanteert een richtprijs van €250 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.