Dj Baby Blue

Indicatie €100 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Dj Baby Blue

Check beschikbaarheid
Dj Baby Blue, Jazz, Folk, Americana dj

Ooit als Jazz dj begonnen met haar eigen Jazzclubje in de Nieuwe Anita, Dj Baby Blue weet mensen te raken met haar luistermuziek. Met haar wortels in Jazz, begon ze zich als snel te ontwikkelen in Folk en Indie en draait een eigenaardige mix, met zelfs soms klassieke stukken erdoorheen gewoven. Ze vindt het leuk om een band helemaal uit te pluizen en research te doen naar verschillende muziekstijlen en doet dit voor concerten in plekken als de Melkweg of Paradiso. Ze is redelijk eigenwijs en altijd op zoek naar vernieuwing en inspiratie. Als luisteraar, zult u niet veel top 40 hitjes tegenkomen in haar playlists. Ze specialiseert in een goede sfeer maken en vind het leuk om het publiek te verassen en iets nieuws te brengen in plekken als het Van Gogh Museum, Het Koningklijk Concertgebouw, Museum Booijmans van Beuningen, Ruigoord, Museumn8 of de Expo Melkweg. Ze draait veelvuldig voor openingen van tentoonstellingen of andere culturele evenementen en brengt altijd een fijne, warme sfeer met haar mee.

Muziek

Ce matin la - Air

Reviews

Boek Dj Baby Blue en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dj Baby Blue, Jazz, Folk, Americana dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erika

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dj Baby Blue

Dj Baby Blue is een DJ uit Amsterdam. Dj Baby Blue draait muziek in de stijlen Jazz, Folk & Americana. Dj Baby Blue heeft sinds de inschrijving op 06/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dj Baby Blue klinkt als: herself. Het repertoire van Dj Baby Blue bestaat uit alleen covers.

Dj Baby Blue hanteert een richtprijs van €100 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.