Divine Avenue

Indicatie €150 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Divine Avenue

Check beschikbaarheid
Divine Avenue, Gospel, Soul, Pop band

Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, black gospel, Nederlands gospel, rap tot zelfs African gospel. De groep treedt op bij concerten, festivals, bruiloften en kerkelijke evenementen;dus eigenlijk overal! We staan uiteraard open om overal te zingen waar we gevraagd zijn; van verjaardag tot groot concert.

Er zijn mogelijkheden voor verschillende settings: acoustische optreden, alleen instrumentaal, solo optredens, duo optredens of volledige band.

De naam ‘Divine Avenue’ houdt letterlijk in: een goddelijke straat, hoek of gebied. In dit aspect gaat het erom dat wij muziek brengen vanuit een goddelijke hoek: the Gospel! Dat betekent dat de liedjes die we zingen, poetry die we doen etc. allemaal gerelateerd zijn aan het Woord van God. Wat we uitdragen zijn boodschappen van joy, liefde, hoop en bemoediging.

We zijn niet zomaar een groep muzikale mensen bijeen, maar we zijn jonge christelijke muzikanten, die een groeien passie voor God dragen met het besef dat God ons de gaves en talenten heeft gegeven voor Zijn glorie. We zijn een groep gevormd om samen vanuit onze passie muziek - evangelisme uit te dragen.

We proberen de impact en kracht van muziek te nuttigen voor God’s glorie. Wetend dat muziek veel heeft teweeggebracht op onze samenlevingen.

Muziek

MIjn dag

its Your love

acoustisch Mijn dag

Reviews

Boek Divine Avenue en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Divine Avenue, Gospel, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Divine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Divine Avenue

Divine Avenue is een band uit Den Haag. Divine Avenue speelt muziek in de genres Gospel, Soul & Pop. Divine Avenue heeft sinds de inschrijving op 13/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Divine Avenue klinkt als: origineel!. Het repertoire van Divine Avenue bestaat uit covers en eigen werk.

Divine Avenue hanteert een richtprijs van €150 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.