Disco Disciples

  • Band   /   Amsterdam
  • #Disco
  • Klinkt als Tavares, Three Degrees, Pointer Sisters, Earth Wind & Fire, Jackson Five

Indicatie €2000 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Disco Disciples

Check beschikbaarheid
Disco Disciples, Disco band

De Disco Disciples is een professionele disco-show band.
Sinds de oprichting in 1999 hebben ze al op vele grote seventies feesten gestaan in binnen- en buitenland waar ze altijd het hoogtepunt van de avond waren. Naast deze thema feesten spelen zij in discotheken in het hele land, op bruiloften en bedrijfsfeesten, horecagelegenheden en in clubs. De Disco Disciples treden met enige regelmaat op op het zonnige eiland Curaçao, waar ze graag geziene gasten zijn en in Dubai waren ze een aantal jaar de vaste band op het Oranjebal.
Ook staan ze in voorprogramma’s van grote artiesten waar onder Manuela Kemp, Boney M., Guus Meeuwis, Lee Towers en Lois Lane.

De bezetting is door de jaren heen nauwelijks veranderd. De zang wordt verzorgd door de fenomenale zangeres Astrid Oud. In Daan Guilliamse, als gitarist en zanger bij de band sinds maart 2013, heeft zij haar gelijke gevonden. Hun beiden horen zingen is puur genot.

Muziek

Why tell me Why live

Get down Tonight Live

Kung Fu Fighting Live

Reviews

Boek Disco Disciples en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Disco Disciples, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mechteld

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Disco Disciples

Disco Disciples is een band uit Amsterdam. Disco Disciples speelt muziek in de genres Disco. Disco Disciples heeft sinds de inschrijving op 05/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Disco Disciples klinkt als: Tavares, Three Degrees, Pointer Sisters, Earth Wind & Fire, Jackson Five. Het repertoire van Disco Disciples bestaat uit alleen covers.

Disco Disciples hanteert een richtprijs van €2000 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.