Dennis van der Sanden

  • Soloartiest   /   Sint-Oedenrode
  • #Fingerstyle #Akoestisch #Folk
  • Klinkt als Tommy Emmanuel, Chet Atkins, Merle travis, Jerry Reed

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Dennis van der Sanden

Check beschikbaarheid
Dennis van der Sanden, Fingerstyle, Akoestisch, Folk soloartist

Dennis van der Sanden is nog slechts 21 jaar oud maar nu al een virtuoos gitarist. Dennis heeft zich in zeer korte tijd de fingerstyle techniek eigen gemaakt. Bij deze stijl speelt hij tegelijkertijd zowel de melodielijn als de begeleidende baslijn van een muziekstuk. Zijn grote voorbeeld is de Australische gitaarvirtuoos Tommy Emmanuel met wie hij ook al enkele keren samen mocht spelen. Hij mag zich inmiddels rekenen tot de bekendere gitaristen van Nederland. Tijdens zijn concert laat Dennis u kennis maken met zijn eigen muzikale composities maar Dennis speelt ook graag werken van Tommy Emmanuel en neemt u mee terug in de tijd van Chet Atkins, Jerry Reed en Merle Travis. Dennis omlijst zijn optreden met verhalen over zijn muziek en besprenkeld dat dan met zijn gitaar grappen. Met zijn prettige stem zorgt hij zo telkens voor een aangenaam intermezzo.

Onlangs heeft Dennis een plek weten te bemachtigen op Berklee College of Music in Boston wat bekend staat als de beste muziek opleiding te wereld. Hierdoor is Dennis helaas niet op elk moment meer beschikbaar. Dennis is wel beschikbaar tijdens de zomer periode in 2020 van 12 mei tot 20 augustus.

Contact

Dennis van der Sanden, Fingerstyle, Akoestisch, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dennis van der Sanden

Dennis van der Sanden is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Dennis van der Sanden maakt vooral muziek in de genres Fingerstyle, Akoestisch & Folk. Dennis van der Sanden heeft sinds de inschrijving op 13/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dennis van der Sanden klinkt als: Tommy Emmanuel, Chet Atkins, Merle travis, Jerry Reed. Het repertoire van Dennis van der Sanden bestaat uit covers en eigen werk.

Dennis van der Sanden hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.