Dennis van der Sanden

  • Soloartiest   /   Sint-Oedenrode
  • #Fingerstyle #Akoestisch #Folk
  • Klinkt als Tommy Emmanuel, Chet Atkins, Merle travis, Jerry Reed

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Dennis van der Sanden

Check beschikbaarheid
Dennis van der Sanden, Fingerstyle, Akoestisch, Folk soloartist

Ik ben Dennis van der Sanden, 19 jaar en speel fingerstyle gitaar. Enkele jaren geleden ben ik in de ban geraakt van deze muziek stijl nadat ik een opname had gezien van Tommy Emmanuel. Vele uren oefenen hebben me op een niveau gebracht waarmee ik de gelegenheid kreeg om naast Tommy Emmanuel op het podium van 013 te staan. Mijn repertoire bevat naast eigen werken ook werken van Tommy Emmanuel, Chet Atkins, Merle Travis, Jerry Reed, Harry Sacksioni en anderen. De muziek loopt uiteen van rock/folk tot rustige ballets, afhankelijk van het publiek stem ik vaak het ritme en de toon van een nummer ook nog een beetje bij. Meer materiaal is o.a. te vinden op mijn website en op mijn facebook pagina (zie de links op deze site).

Contact

Dennis van der Sanden, Fingerstyle, Akoestisch, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dennis van der Sanden

Dennis van der Sanden is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Dennis van der Sanden maakt vooral muziek in de genres Fingerstyle, Akoestisch & Folk. Dennis van der Sanden heeft sinds de inschrijving op 13/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dennis van der Sanden klinkt als: Tommy Emmanuel, Chet Atkins, Merle travis, Jerry Reed. Het repertoire van Dennis van der Sanden bestaat uit covers en eigen werk.

Dennis van der Sanden hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.