Deleiro

  • DJ   /   Rotterdam
  • #Dance #Disco #House
  • Klinkt als Allround, Deephouse, Soulfulhouse, Tropical House, House

Indicatie €100 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Deleiro

Check beschikbaarheid
Deleiro, Dance, Disco, House dj

Ik ben Robert de Leur, een Dj /Producer uit Rotterdam. Mijn passie voor muziek begon al op hele jonge leeftijd. Ik was toen bezig met het opnemen van de radio op cassettebandjes. Later volgende dat op cd's en daarna al aardige mixen op mijn eerste computer.
Toen ik in aanraking kwam met de Dj software ging het snel, ik kocht een mengpaneel met losse cd spelers waardoor het draaien van cd's op gang kwam. Ik begon met optredens voor verjaardagen, bruiloften en bedrijfsjubileums.

Sinds 2 jaar ben ik bezig met produceren van dancemuziek. Luister op mijn Soundcloudhttps://soundcloud.com/deleiro-official/tracks pagina naar mijn uitgebrachte muziek

Muziek

Battle

Counting down the days

Reviews

Boek Deleiro en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Deleiro, Dance, Disco, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Deleiro

Deleiro is een DJ uit Rotterdam. Deleiro draait muziek in de stijlen Dance, Disco & House. Deleiro heeft sinds de inschrijving op 07/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Deleiro klinkt als: Allround, Deephouse, Soulfulhouse, Tropical House, House. Het repertoire van Deleiro bestaat uit covers en eigen werk.

Deleiro hanteert een richtprijs van €100 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.