Dekoor Close Harmony

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Dekoor Close Harmony

Check beschikbaarheid
Dekoor Close Harmony, A capella, Koor, Jazz ensemble

Jazz, pop, gospel, klassiek. Soms heel ingetogen, kwetsbaar en minimaal. Vaak extatisch, uit elkaar spattend. Jong, fanatiek, sexy, muzikaal, zelfverzekerd en oprecht. Laat je ontroeren en omver blazen.

Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-)studenten uit Utrecht. Onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty zingt Dekoor jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Behalve aan muziek besteedt Dekoor veel aandacht aan de presentatie van het repertoire: elk nummer krijgt een passende staging door regisseur Marijke Hessels.

Dekoor staat voor altijd in het collectieve geheugen gegrift als de groep die op Pinkpop 2014 heeft opgetreden met The Rolling Stones. Ook trad Dekoor op in Carré met Damien Rice, en bestormden ze in 2016 en 2018 eigenhandig de Classical, Opera, and Jazz Stage op Sziget Festival in Hongarije.

Dekoor mag zich viervoudig wereldkampioen Jazz en Pop noemen sinds de World Choir Games in China, de VS, Letland en Zuid-Afrika (2010, 2012, 2014, 2018), won herhaaldelijk de titel Beste Nederlandse Vocal Group en geniet nog steeds bekendheid door het winnen van het televisieprogramma Korenslag in 2007.

Muziek

Sing, Sing, Sing

It Don't Mean A Thing

Danny Boy

Reviews

Boek Dekoor Close Harmony en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dekoor Close Harmony, A capella, Koor, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sibren

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dekoor Close Harmony

Dekoor Close Harmony is een ensemble uit Utrecht. Dekoor Close Harmony speelt muziek in de stijlen A capella, Koor & Jazz. Dekoor Close Harmony heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dekoor Close Harmony klinkt als: Jazz koor. Het repertoire van Dekoor Close Harmony bestaat uit alleen covers.

Dekoor Close Harmony hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.