De Swingers

  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Coverband #Akoestisch
  • Klinkt als Tom Jones, Del Shannon, Hank Williams, Everly Brothers, Johnny Burnette, Blues Brothers, Johnny Cash, Blondie, Elvis, Robbie Williams, Racey, Chuck Berry

Indicatie €1190

Stuur een persoonlijk bericht naar De Swingers

Check beschikbaarheid
De Swingers, Pop, Coverband, Akoestisch band

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.

Net zoals op hun CD “Covers Galore” spelen de Swingers ook live uitsluitend op akoestische instrumenten zoals contrabas, gitaar en cajon.

Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

De bandleden hebben in binnen- en buitenland met artiesten als Paul Burlison (gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette (80’s hit Tired of Toein' the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton) en in diverse andere bezettingen gespeeld voordat ze uiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Dus net zo goed op een podium als tussen het publiek zelf. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:
Martin Voogd – Gitaar en zang
Bart Klomp – Contrabas en zang
Robert van Driesten – Cajon en zang

De Swingers spelen vaak akoestisch/mobiel, maar beschikken ook over een compacte geluidsinstallatie (als het net iets meer volume moet hebben, zoals tijdens een hele drukke receptie) én over een uitgebreide geluidsinstallatie (om lekker op te dansen).

Muziek

I love rock and Roll

Brown eyed girl

Runaway

Reviews

Boek De Swingers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Swingers, Pop, Coverband, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Swingers

De Swingers is een band uit Rotterdam. De Swingers speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Akoestisch. De Swingers heeft sinds de inschrijving op 19/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Swingers klinkt als: Tom Jones, Del Shannon, Hank Williams, Everly Brothers, Johnny Burnette, Blues Brothers, Johnny Cash, Blondie, Elvis, Robbie Williams, Racey, Chuck Berry. Het repertoire van De Swingers bestaat uit alleen covers.

De Swingers hanteert een richtprijs van €1190 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.