De Slechte Band uit Leiden

  • Band   /   Leiden
  • #Nederpop #Levenslied
  • Klinkt als Amazing Stroopwafels, Pater Moeskroen,

Indicatie €750 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar De Slechte Band uit Leiden

Check beschikbaarheid
De Slechte Band uit Leiden, Nederpop, Levenslied band

De Slechte Band uit Leiden is een gezellige Nederlandstalige feestband speelt ‘nedersmart’. Een combinatie van nederpop en smartlappen. Lekkere vooral Nederlandstalige eigen of geleende meezingers met een vette knipoog en hier en daar een Frans, Engels en Leids liedje. De band bestaat uit Frank (1e stem en mondharmonica) die jongen met die bril), Ruud (1e en 2e stem en mondharmonica), Onno (gitaar en achtergrondzang), Joost (snaredrum en achtergrondzang) en Corné (bas).

Voor de Slechte Band is elk optreden een feestje en voor het publiek ook. De Slechte Band is geschikt voor feestjes, festivals en andere gelegenheden. (wij doen geen begrafenissen)

De Slechte Band doet het ook erg leuk op straat. De band was winnaar van Straatmuzikantenfestival De Gouden Pet in Leiden en DAT Straatmuzikantenfestival in Alphen a/d Rijn.

Muziek

Dos cervezas

Het kleine café aan de haven

Bier in de trein

Reviews

Boek De Slechte Band uit Leiden en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Slechte Band uit Leiden, Nederpop, Levenslied band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Slechte Band uit Leiden

De Slechte Band uit Leiden is een band uit Leiden. De Slechte Band uit Leiden speelt muziek in de genres Nederpop & Levenslied. De Slechte Band uit Leiden heeft sinds de inschrijving op 08/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Slechte Band uit Leiden klinkt als: Amazing Stroopwafels, Pater Moeskroen, . Het repertoire van De Slechte Band uit Leiden bestaat uit covers en eigen werk.

De Slechte Band uit Leiden hanteert een richtprijs van €750 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.