De Reisgenoot

  (5)
  • Soloartiest   /   Deventer
  • #Singer-songwriter #Kleinkunst #Nederpop
  • Klinkt als Paul de Munnik, Daniël Lohues, JW Roy, Diggy Dex, Lucky Fonz III, Maaike Ouboter, Boudewijn de Groot
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €159 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar De Reisgenoot

Check beschikbaarheid
De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Nederpop soloartist

Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. Alleen of met een band, in huiskamers of op grote podia. Tijdens feesten, festivals en manifestaties. De muziek van de Reisgenoot is poëtisch én begrijpelijk. Maarten van Veen heeft een rijk repertoire met eigen Nederlandstalige nummers en schrijft op verzoek liedjes op maat.

Muziek

Leef (demo)

De Troubadour is Dood (demo)

Liefde (demo)

Reviews

Door op 01/07/2018

In verband met het mooie weer werd het huiskamerconcert zonder moeite omgetoverd naar een tuinconcert. Het was een superleuk, maar ook gevoelig klein optreden, waarbij Maarten er in slaagde om bij de gasten een gevoelige snaar te raken. Aanrader!

Door op 26/06/2018

Door het optreden van De Reisgenoot kreeg ons jubileumfeest een prachtige gloed. Zijn muziek is heerlijk om naar te luisteren en zijn teksten zijn raak. Bovendien weet Maarten mensen met elkaar te verbinden door ze mee te nemen. Hij brengt verhalen, die dichtbij hem zelf staan, zo goed over, dat het iets wordt van iedereen.

Door op 18/05/2018

Het contact met de reisgenoot was fantastisch we hebben ontzettend genoten van zijn optreden het was een complete verrassing die avond na een overweldigd dag kregen we dit aangeboden door de kinderen.
De teksten die hij zelf maakt zijn erg mooi en ontroerend. De jongste bij ons was 5 jaar en de oudste 80 jaar, het was een avond om nooit meer te vergeten en hij was erg leuk voor onze kleindochter van 5 jaar,ze heeft het er nog steeds over. De reisgenoot kunnen wij u allen aanbevelen voor een huiskamerkonsert.

Contact

De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Reisgenoot

De Reisgenoot is een solo-artiest uit Deventer. De Reisgenoot maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Kleinkunst & Nederpop. De Reisgenoot heeft sinds de inschrijving op 21/04/2016 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Reisgenoot klinkt als: Paul de Munnik, Daniël Lohues, JW Roy, Diggy Dex, Lucky Fonz III, Maaike Ouboter, Boudewijn de Groot. Het repertoire van De Reisgenoot bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Reisgenoot krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

De Reisgenoot hanteert een richtprijs van €159 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.