De Reisgenoot

  (6)
  • Soloartiest   /   Deventer
  • #Singer-songwriter #Kleinkunst #Folk
  • Klinkt als Acda & de Munnik, Boudewijn de Groot, Spinvis, Nielson, Diggy Dex, Stef Bos, Maaike Ouboter
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €195 - €599

Stuur een persoonlijk bericht naar De Reisgenoot

Check beschikbaarheid
De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Folk soloartist

Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. In zijn eigen taal, het Nederlands, neemt hij je mee op reis naar de uithoeken van de wereld of de hoek van de straat. In zijn muziek hoor je de diepgang van Spinvis en het enthousiasme van Nielson. Zowel solo als met band te boeken

Muziek

Rennen

Station

Leef

Reviews

Door op 25/08/2019

Het contact verliep erg soepel. Maarten is heel open en vriendelijk. Hij probeert zich goed in te leven in de setting en weet daardoor een leuk optreden te verzorgen. Hij paste zich aan aan de sfeer en doordat hij vaak wat verteld bij zijn liedjes, krijg je echt een kijkje in hoe hij als artiest is. Wanneer zijn loop-panel erbij komt, komt zijn muzikaliteit pas echt goed naar voren.

Door op 01/07/2018

In verband met het mooie weer werd het huiskamerconcert zonder moeite omgetoverd naar een tuinconcert. Het was een superleuk, maar ook gevoelig klein optreden, waarbij Maarten er in slaagde om bij de gasten een gevoelige snaar te raken. Aanrader!

Door op 26/06/2018

Door het optreden van De Reisgenoot kreeg ons jubileumfeest een prachtige gloed. Zijn muziek is heerlijk om naar te luisteren en zijn teksten zijn raak. Bovendien weet Maarten mensen met elkaar te verbinden door ze mee te nemen. Hij brengt verhalen, die dichtbij hem zelf staan, zo goed over, dat het iets wordt van iedereen.

Contact

De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Reisgenoot

De Reisgenoot is een solo-artiest uit Deventer. De Reisgenoot maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Kleinkunst & Folk. De Reisgenoot heeft sinds de inschrijving op 21/04/2016 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Reisgenoot klinkt als: Acda & de Munnik, Boudewijn de Groot, Spinvis, Nielson, Diggy Dex, Stef Bos, Maaike Ouboter. Het repertoire van De Reisgenoot bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Reisgenoot krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

De Reisgenoot hanteert een richtprijs van €195 - €599 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.