De Oranje Man - Wilhelmus

  (2)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Singer-songwriter #Levenslied #Nederpop
  • Klinkt als Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy, Marco Borsato, Claudia de Breij, Wim Sonneveld, Eddy Christiani, The Ramblers, Stef Bos,
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar De Oranje Man - Wilhelmus

Check beschikbaarheid
De Oranje Man - Wilhelmus, Singer-songwriter, Levenslied, Nederpop soloartist

Als Wilhelmus De Oranje Man verzorg ik een muzikale reis door de tijd en feest van herkenning met Hollandse liedjes van Toen & Nu! Een kleurrijk muzikaal evenement waar je wordt uitgedaagd om aan mee te doen. Waar je na afloop met plezier aan terug zult denken en nog lang positief over wordt nagepraat.

Ik speel met kleurrijk enthousiasme tijdens bijeenkomsten voor vrijwilligers, mantelzorgers, senioren, ouderen, woonzorgcentra, mensen met een beperking/dementie en instellingen

Ik maak graag mensen blij en geloof in een wereld die mooier is als je als mens wordt uitgedaagd om er samen aan mee te doen en in contact staat met elkaar. Leven kan ingewikkeld zijn, er is veel eenzaamheid en behoefte aan contact. Mijn motto is “Breng eens ‘n zonnetje!” waarbij ik gebruik maak van liedjes om mensen er bewust bij te betrekken. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact.

Door mijn levenservaring, zowel persoonlijk,sociaal als zakelijk ben ik gewend om te gaan met mensen op alle mogelijke niveaus. Ik weet hoe fijn het is om gezamenlijk iets moois te beleven. Inmiddels heb ik honderden optredens verzorgd, heb oog voor mensen, betrek ze erbij en laat ze waar mogelijk stralen. Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking. Kwetsbare mensen, dementie, alzheimer.

Met de Oranje Man haal je een verzorgde liedjeszanger in huis en zijn optredens kenmerken zich als een kleurrijke ervaring waar saamhorigheid, aandacht, verbinding en contact centraal staan. Die positieve energie leveren en waar je enthousiast vandaan gaat en met plezier op terug kijkt!

“Na ons eerste contact was ik direct overtuigd dat jij de man was die voor ons een mooie activiteit zou gaan verzorgen. Je bent heel enthousiast en hebt er duidelijk veel zin in om er iets speciaals van te maken. En dat is je gelukt, het is een waar feest geworden!”

Mijn uitdaging: Uiteenlopende samengestelde groepen tot elkaar brengen. Senioren, Ouderen, Cliënten, familie, begeleiding en de wereld eromheen. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact

Voor welk evenement zoek jij een invulling? Laat het me weten en ik kijk ernaar uit om er met elkaar iets moois van te maken!
Graag tot ziens! Wilhelmus De Oranje Man

Muziek

De Oranje Man - Is weer voo...

Voor haar

Kijk eens in de poppetjes v...

Reviews

Door op 18/03/2017

Hoi Wilhelmus,
We kijken terug op een super gezellig feest dat we op 16 mrt hadden samen met de cliënten en jouw als Oranje man.
We kregen veel leuke reacties, nagenieten van de oranje rozen voor sommige cliënten in het bijzonder :) en tja een mevrouw vond jouw pak oerlelijk echter smaken verschillen. Anderen hadden nog wel een uurtje door willen gaan!
Wij als team vonden jouw omgang met de cliënten en optreden bijzonder leuk, gezellig en origineel.

Het contact verliep erg prettig en soepel.

Door op 16/03/2017

Afgelopen vrijdag heb jij onze NLdoet-dag opgevrolijkt met een leuk en passend optreden voor de gasten van Boogh Leidsche Rijn. De doelgroep was een verzameling bijzondere mensen, allen met niet aangeboren hersenletsel. Dat muziek verbindt, tijdloos is en bij een ieder voor een glimlach kan zorgen is vandaag wel bewezen.

Dit kan jij heel erg goed, op een authentieke manier en met heel veel gezelligheid en humor. Je bent echt geknipt voor dit werk en heel veel dank voor het leuke optreden.

Contact

De Oranje Man - Wilhelmus, Singer-songwriter, Levenslied, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wilhelmus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Oranje Man - Wilhelmus

De Oranje Man - Wilhelmus is een solo-artiest uit Utrecht. De Oranje Man - Wilhelmus maakt vooral muziek in de genres Levenslied, Nederpop & Singer-songwriter. De Oranje Man - Wilhelmus heeft sinds de inschrijving op 08/03/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Oranje Man - Wilhelmus klinkt als: Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy, Marco Borsato, Claudia de Breij, Wim Sonneveld, Eddy Christiani, The Ramblers, Stef Bos, . Het repertoire van De Oranje Man - Wilhelmus bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: De Oranje Man - Wilhelmus krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

De Oranje Man - Wilhelmus hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.