Roy Oostweegel

  (8)

Indicatie €350 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Roy Oostweegel

Check beschikbaarheid
Roy Oostweegel, Smartlap, Entertainment, Nederpop soloartist

Muziek en Roy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kinds af aan zit zingen in het bloed en na een schoolband en diverse projecten ben ik de band MOO! begonnen in 2012. Na vier leuke jaren was het tijd om voor mezelf te beginnen. Met een uniek concept! Een uniek concept, want vanaf nu kunt u uw eigen feestje samenstellen met muziek die u leuk vindt. Dat betekent vanaf het eerste nummer gegarandeerd een succes!

Regelmatig heb ik artiesten zien optreden maar wat ik altijd merk is dat artiesten graag nummers doen die zij leuk vinden. Maar wat nu als we het eens omdraaien? In mijn beleving dient het juist te moeten zijn: “Wie betaalt, bepaalt”.

Daarom kunt u bij mij kiezen welke liedjes ik voor u ga zingen. Dat doen we niet op de avond zelf, maar ik kom graag van tevoren bij u langs om het door te spreken. Samen stellen we een lijst vast van 20 nummers. Dan kies ik er zelf nog 3 uit die ik zou vinden passen in het thema en ik ontvang graag dat ene speciale nummer van u. Mocht dit nummer bijvoorbeeld op basis van een dames stem zijn, dan zal ik het “ombouwen” maar wel met het idee zo dicht mogelijk het origineel te benaderen.

Kortom, voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid!

Muziek

Nooit meer iemand anders

Artifest 2015

Verjaardag Jolanda

Foto's

Reviews

Door op 28/04/2018

Wat een feest! Roy wist de hele tent op zn kop te zetten. Zelfs de traditionele salsa dansers gingen los met zijn muziek. Het was in een woord, top!

Door op 24/03/2018

Roy heeft er een feest van gemaakt tijdens de opening van ons pand. Een goede keuze in muziek omdat er jong en oud liepen, met een opbouw naar alleen maar gezelligheid. Het liefst waren we nog uren door gegaan. Ik kan niks anders zeggen dan top! En super bedankt Roy!

Door op 11/09/2017

Keurig op tijd, goed ingespeeld op de situatie en met name ook het betrekken van de gasten maakte deze avond zeer geslaagd. Roy begon met wat rustige muziek en voerde langzaam het tempo iets op waardoor er aan het einde mensen gezellig aan het dansen waren. Plannen voor vervolg zijn in de maak

Contact

Roy Oostweegel, Smartlap, Entertainment, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roy Oostweegel

Roy Oostweegel is een solo-artiest uit Lelystad. Roy Oostweegel maakt vooral muziek in de genres Smartlap, Entertainment & Nederpop. Roy Oostweegel heeft sinds de inschrijving op 09/01/2017 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roy Oostweegel klinkt als: klinkt als...tja.. als Roy . Het repertoire van Roy Oostweegel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Roy Oostweegel krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Roy Oostweegel hanteert een richtprijs van €350 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.