De Goldies

  • Band   /   Utrecht
  • #Pop #Akoestisch
  • Klinkt als Goud van Oud, Acoustic or Loud .... (Blue Grass Boogiemen, Elvis, Beatles, CCR, John Denver, Dubliners, Johnny Cash, Birds, Pogues, Bob Dylan etc.)

Indicatie €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar De Goldies

Check beschikbaarheid
De Goldies, Pop, Akoestisch band

Met deze vier multi-instrumentalisten pur sang waant u zich in een akoestische live-versie van het radio-programma 'Arbeidsvitaminen'. Een breed scala aan bekende en minder voor de hand liggende akoestische instrumenten zorgen voor de juiste sfeer bij de juiste nummers.

Centraal aanwezig en uitnodigend tot meezingen, of stijlvol op de achtergrond. De Goldies zijn op meerdere wijzen inzetbaar en voeren uw feest naar de door u gewenste toon.

De Goldies spelen voornamelijk akoestisch, ofwel zonder stekkers. Akoestische muziek voegt bij uitstek een sfeervol ongedwongen element toe. Het laat mensen vrij in hun gesprek en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende ambiance. De Goldies zijn niet gebonden aan één vaste plek. Derhalve zorgen zij, zich steeds verplaatsend en musicerend, voor een feestelijke sfeer op de gehele locatie.

De Goldies versterkt (met stekkers) op een podium kan ook. Hiervoor kan gekozen worden als u wenst dat de band wél op één vaste plek staat. Een optreden is dan iets prominenter, maar ook qua geluidsvolume houden De Goldies het altijd gezellig.

Kortom: De Goldies zorgen voor entertainment op maat.

Muziek

De Goldies - All My Lovin'

De Goldies - Rock Around Th...

De Goldies - Tambourine Man

Reviews

Boek De Goldies en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Goldies, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Goldies

De Goldies is een band uit Utrecht. De Goldies speelt muziek in de genres Pop & Akoestisch. De Goldies heeft sinds de inschrijving op 30/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Goldies klinkt als: Goud van Oud, Acoustic or Loud .... (Blue Grass Boogiemen, Elvis, Beatles, CCR, John Denver, Dubliners, Johnny Cash, Birds, Pogues, Bob Dylan etc.). Het repertoire van De Goldies bestaat uit alleen covers.

De Goldies hanteert een richtprijs van €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.