De Beer & Diawara

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Beer & Diawara

Check beschikbaarheid
De Beer & Diawara, Afro, Chill out, Wereldmuziek band

In 2016 zijn Layba Diawara en Jasper de Beer weer bij elkaar gekomen om een opname te maken van ter plekke geimproviseerd materiaal geinspireerd op griotmuziek uit Guinee in studio Warning. De filmische muziek neemt je gemakkelijk mee op reis naar de steppes en de woestijnen van West-Afrika. De unieke samenklanken van kora en contrabas smelten gemakkelijk samen tot een geheel waarin traditie en innovativiteit hand in hand gaan. Diawara die afstamt van een geslacht van Griot (troubadours)heeft een schat aan ervaring als multi-instrumentalist van allerlei samenwerkingsverbanden van Afrikaanse- en Westerse muziek. Jasper de Beer stamt af van een aantal generaties muzikanten uit Haarlem en heeft naast zijn jazzopleiding als bassist de gehele wereld afgereisd in allerlei formaties van wereldmuziek- en jazz/groovestijlen van de Balkan,Turkije, West- en Oost-Afrika en Zuid- Amerika.

Muziek

song 01

song 06

song 07

Reviews

Boek De Beer & Diawara en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Beer & Diawara, Afro, Chill out, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Beer & Diawara

De Beer & Diawara is een band uit Amsterdam. De Beer & Diawara speelt muziek in de genres Afro, Chill out & Wereldmuziek. De Beer & Diawara heeft sinds de inschrijving op 06/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Beer & Diawara klinkt als: Tounami Diabete, Ry Cooder. Het repertoire van De Beer & Diawara bestaat uit covers en eigen werk.

De Beer & Diawara hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.