Dani Raben

  • Soloartiest   /   Doetinchem
  • #Volksmuziek
  • Klinkt als Marco, tino, andre

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Dani Raben

Check beschikbaarheid
Dani Raben, Volksmuziek soloartist

De in Doetinchem geboren Dani Raben heeft zijn hobby als motorcrosser terzijde geschoven om zich helemaal te kunnen gaan richten op de muziek.

 

Ik bracht vorig jaar mijn debuutsingle ‘Als je zegt het is voorbij’ op de markt. Dat smaakte zó naar meer, dat ik nu alles uit de kast haal om te gaan slagen als zanger & entertainer!

De muziekmarkt veroveren dat is mijn ambitie. in Rood-Hit-Blauwprodukties van Ronald Visch vond ik de ideale partner om één en ander trachten te gaan realiseren. Gezamenlijk wordt gesleuteld aan de muzikale toekomst en de single ‘Geef mij de nacht van mijn leven’ is hiervan het eerste resultaat. Marco Luesink schreef en componeerde deze energieke en pakkende meezinger die in Studio Evolution werd opgenomen. Samen dansen met je grote liefde aan de vooravond van een overgetelijke nacht..

Muziek

Als je zegt het is voorbij

Geef mij de nacht van mijn ...

Bij het kampvuur

Reviews

Boek Dani Raben en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dani Raben, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dani

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dani Raben

Dani Raben is een solo-artiest uit Doetinchem. Dani Raben maakt vooral muziek in de genres Volksmuziek. Dani Raben heeft sinds de inschrijving op 21/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dani Raben klinkt als: Marco, tino, andre. Het repertoire van Dani Raben bestaat uit covers en eigen werk.

Dani Raben hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.