D-Live

Indicatie €1595 - €1995

Stuur een persoonlijk bericht naar D-Live

Check beschikbaarheid
D-Live, Dance, Coverband, Disco band

“Ervaar Live-Muziek op een nieuwe manier !”

Who is D-Live?
Een DJ tevens virtuoos saxofonist !
Een geweldige zanger én zangeres van het hoogste niveau!
Een energieke gitarist voor wie geen muziekstijl te gek is!

What is D-Live?
D-live is een topact waarbij de muzikanten te midden van het publiek echt een onderdeel van uw feest zijn! Niets is te gek voor de artiesten van D-live! Door de energieke en professionele uitstraling kunt u volop van hun aanwezigheid en performance genieten. Ondersteund door de DJ laten de artiesten de lekkerste hits van toen en nu voorbij komen. Het ‘mee-zing’ gehalte ligt hoog!
Van soulclassics en de meest bekende dance en Top-40 hits, tot de beste rock song.
Ook een gezellige smartlap zal zeker niet ontbreken.

What do they do?
Een optreden van D-live duurt 1 x 120 of 2x 60 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Kort voorafgaande aan het optreden zal de DJ al wat lekkere nummers draaien om het publiek in de juiste stemming te brengen. Wanneer hierna de live-artiesten van D-Live de locatie betreden, kan het feest direct in alle hevigheid losbarsten. Tijdens de pauze van de live-artiesten zorgt de DJ er uiteraard voor dat het feest op volle sterkte door gaat. Om uw feest compleet te maken is het mogelijk dat de DJ eerder begint en/of langer doorgaat met het draaien van de lekkerste hits. Vraag naar de mogelijkheden!
D-Live maakt gebruik van een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie geschikt tot 200 personen, bediend door een kundig technicus. Ook zijn er 2 D-live podia voorzien van licht en 2 D- live lichtzuilen aanwezig.
Verwacht u meer gasten of vindt het evenement buiten plaats? Dan is een uitbreiding van de geluidsinstallatie soms noodzakelijk. D-live zal u graag adviseren om samen tot een perfect resultaat te komen.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement of heeft u wellicht andere vragen gekregen? U bent van harte welkom vrijblijvend contact met ons op te nemen!

“Ervaar Live-Muziek op een nieuwe manier !”

www.D-Live.nl

Reviews

Boek D-Live en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

D-Live, Dance, Coverband, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Patrick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over D-Live

D-Live is een band uit Best. D-Live speelt muziek in de genres Dance, Disco & Coverband. D-Live heeft sinds de inschrijving op 09/03/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van D-Live klinkt als: Die Laife. Het repertoire van D-Live bestaat uit alleen covers.

D-Live hanteert een richtprijs van €1595 - €1995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.