CYNBEL

  • Band   /   Aalten
  • #Rock #Pop #Indie Rock
  • Klinkt als Kings of Leon, Kensington, U2, The Killers, Coldplay, Mumford and Sons

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar CYNBEL

Check beschikbaarheid
CYNBEL, Rock, Pop, Indie Rock band

"Het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk en het is moeilijk om niet blij te worden van deze nummers." - 3voor12/Gelderland

Sinds het ontstaan zit de Nijmeegse indie-rockband CYNBEL niet stil. Timon Hoitink, Wolter Jetten en Ricardo Te Kolste vormen de band in de Achterhoek (dan nog onder de naam Hadrian's Wall). Regionaal springt de band meteen in het oog: een enthousiaste gitarist, een groovende bassist en een drummende leadzanger die een frisse mix van indiepop en grootse stadionrock brengen, beïnvloed door bands als U2, The Police en Kings of Leon.

Het brengt ze langs grote festivals, waaronder Huntenpop, Paaspop Zieuwent, Bevrijdingspop Zutphen en Park Open Arnhem. De band kwalificeert zich ook voor de finales van de Roos van Nijmegen en Kaf & Koren, beide in Doornroosje, en worden uitgeroepen als publieksfavoriet bij de Achterhoekse Bandcompetitie. In 2016 speelt de band zich in de kijker voor rondreizend festival Popronde, waarvoor ze geselecteerd worden uit meer dan dan 1300 aanmeldingen.

Debuutsingle Vagabonds is het eerste wapenfeit van de kersverse band. Deze wordt opgenomen in de Mailmen studio (Dotan, Blaudzun, Janne Schra) en de Wisseloord studio (The Police, U2, Foo Fighters) onder leiding van producer Huub Reijnders, die ook de opnames van van de EP op zich neemt, die de band in 2017 uit zal brengen. Het geld voor de opnames dankt de band mede aan een succesvolle crowdfunding op VoorDeKunst, waar ze in een maand tijd 3000 euro weten op te halen.

"De band zet een fantastische set neer, met leadzanger/drummer Timon Hoitink in grootse vorm. De band heeft alles in zich om groot te worden en de Achterhoek ver te ontstijgen." - Achterhoeks Nieuws

Foto: KB Fotografie

CYNBEL is...
Timon Hoitink - Drummer en leadzanger
Wolter Jetten - Bassist en backing vocals
Ricardo Te Kolste - Gitarist en backing vocals

Reviews

Boek CYNBEL en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

CYNBEL, Rock, Pop, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CYNBEL

CYNBEL is een band uit Aalten. CYNBEL speelt muziek in de genres Rock, Pop & Indie Rock. CYNBEL heeft sinds de inschrijving op 18/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CYNBEL klinkt als: Kings of Leon, Kensington, U2, The Killers, Coldplay, Mumford and Sons. Het repertoire van CYNBEL bestaat uit alleen eigen werk.

CYNBEL hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.