Crockett & The Free Candle

  (2)
  • Band   /   Sliedrecht
  • #Coverband #Akoestisch #Nederpop
  • Klinkt als Mumford and Sons, Bryan Adams, AC/DC, Bon Jovi
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Crockett & The Free Candle

Check beschikbaarheid
Crockett & The Free Candle, Coverband, Akoestisch, Nederpop band

Wij zijn een acoustisch duo, gitaar + zang. Spelen muziek van de jaren 70 tot en met vandaag de dag, vooralsnog voornamelijk rock covers, maar we doen uiteraard ook verzoekjes! We kunnen een avondvullend programma verzorgen maar draaien ons hand ook niet om voor een klein feestje. 1 ding is zeker, met Crockett & The Free Candle zal er niemand blijven zitten of stil staan, mensen een onvergetelijke avond bezorgen is waar wij onze kick uit halen, voor 10 of 100 man, feest gegarandeerd!

Muziek

Stil in Mij - acoustic cover

Angels - acoustic cover

Wonderwall - Acoustic cover

Reviews

Door op 25/08/2019

Voor ons afscheidsfeestje in Deventer hebben wij Crockett & The Free Candle geboekt. De communicatie was zeer prettig en Michel en Mark waren erg flexibel met onze wensen. Het optreden was super!! Van te voren had ik een setlist gestuurd, met ook veel nummers die ze niet eerder hadden gespeeld en ook deze nummers deden ze erg goed. Wij vonden het te gek om onze favoriete nummers live te horen. Michel heeft een goede stem en Mark is erg muzikaal en kan bijna alles spelen op zijn gitaar. Heel erg bedankt voor de mooie avond, wij zullen deze nooit meer vergeten!!

Door op 10/10/2017

Geweldige mannen om mee te werken, echt een aanrader. Professioneel, niet moeilijk en ze weten de zaal compleet in te pakken.

Contact

Crockett & The Free Candle, Coverband, Akoestisch, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Crockett & The Free Candle

Crockett & The Free Candle is een band uit Sliedrecht. Crockett & The Free Candle speelt muziek in de genres Nederpop, Akoestisch & Coverband. Crockett & The Free Candle heeft sinds de inschrijving op 19/06/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Crockett & The Free Candle klinkt als: Mumford and Sons, Bryan Adams, AC/DC, Bon Jovi. Het repertoire van Crockett & The Free Candle bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Crockett & The Free Candle krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Crockett & The Free Candle hanteert een richtprijs van €100 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.