Crazy Mills Brass

  • Band   /   Schiedam
  • #Pop #Brass #Rock
  • Klinkt als Youngblood Brassband, Broken Brass Ensemble, Bazzookkas

Indicatie €450 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Crazy Mills Brass

Check beschikbaarheid
Crazy Mills Brass, Pop, Brass, Rock band

Wij zijn Crazy Mills Brass, een brassband uit Schiedam die nu alweer ruim een jaar bestaat. Wij zijn ontstaan uit een groep vrienden die graag naast hun muzikale activiteiten bij een muziekvereniging een brassband wilden oprichten.
Wij zijn amateurs, maar spelen allemaal op een semiprofessioneel niveau. Tijdens optredens vinden wij het belangrijk om goede muziek te maken, maar ook een aantrekkelijke act te zijn voor het publiek.

We hopen dat wij binnenkort een optreden bij u kunnen verzorgen.
Tijdens optredens hebben wij een moderne uitstraling. Wij zijn absoluut geen dweilorkest! Wij hebben een bezetting van tien man: 2 saxofonisten, 3 trompettisten, 2 trombonisten, 1 bassist en 2 slagwerkers. De muziek die wij in ons repertoire hebben is gearrangeerd door één van onze muzikanten.
Ons huidige repertoire bestaat uit covers van bekende artiesten, zowel pop als rock, en daarnaast nummers van de Amerikaanse ‘Youngblood Brassband’ .
Ook hebben we op dit moment drie nummers die door onszelf zijn geschreven.

Muziek

The Scientist

VIP

Happy

Reviews

Boek Crazy Mills Brass en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Crazy Mills Brass, Pop, Brass, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ferry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Crazy Mills Brass

Crazy Mills Brass is een band uit Schiedam. Crazy Mills Brass speelt muziek in de genres Brass, Pop & Rock. Crazy Mills Brass heeft sinds de inschrijving op 01/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Crazy Mills Brass klinkt als: Youngblood Brassband, Broken Brass Ensemble, Bazzookkas. Het repertoire van Crazy Mills Brass bestaat uit covers en eigen werk.

Crazy Mills Brass hanteert een richtprijs van €450 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.