Coverband Continued

  (1)
  • Band   /   Dronten
  • #Coverband #Allround #Disco
  • Klinkt als ABBA, Dua Lipa, Gloria Gaynor, Bob Marley, Goldband, Chic, Doe Maar, Dire Straits, TOTO, Fleetwood Mac, Miley Cyrus, Stevie Wonder, Patti LaBelle, O'GENE, Los Lobos, Shania Twain, Katty Perry
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband Continued

Check beschikbaarheid
Coverband Continued, Coverband, Allround, Disco band

Deze gezellige band brengt sfeer en gezelligheid naar ieder feest. Zeer veelzijdig en gevarieerd repertoire en daardoor voor alle gasten wat wils! Samenstelling: 2 zangeressen, 1 zanger/slaggitarist, solo gitarist, toetsenist, drummer, bassist.

Muziek

Gimme Gimme

Levitating

I will survive

Reviews

Door op 22/11/2022

De artiesten waren super de omgang met de mensen dat was super gied hele lieve leuke en gezellige artiesten. En wat ik erg belangrijk vindt, van een band is of ze de mensen op de dansvloer kregen. Nou ze hebben iedereen maar dan ook iederen oo de dansvloer gekregen. Hun muziek en zang hebben ons allemaal mee getrokken. Ze hebben dan ook alle nummers genaild. Lieve Coverband continued, deze avond was voor ons om nooit meer te vergeten, wat hebben wij genoten van jullie. Alle afspraken gingen ook vlekkeloos. Wij kunnen ook oprecht zeggen , zodra wij weer een feest geven willen wij jullie weer als band, en we hopen als jullie een open optreden , dat wij het horen, dan komen we graag.
Veel liefs van familie Groeneveld😘🎶🎤🎹🥁🎼🎵🎸

Contact

Coverband Continued, Coverband, Allround, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband Continued

Coverband Continued is een band uit Dronten. Coverband Continued speelt muziek in de genres Coverband, Allround & Disco. Coverband Continued heeft sinds de inschrijving op 14/11/2022 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband Continued klinkt als: ABBA, Dua Lipa, Gloria Gaynor, Bob Marley, Goldband, Chic, Doe Maar, Dire Straits, TOTO, Fleetwood Mac, Miley Cyrus, Stevie Wonder, Patti LaBelle, O'GENE, Los Lobos, Shania Twain, Katty Perry. Het repertoire van Coverband Continued bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Coverband Continued krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Coverband Continued hanteert een richtprijs van €700 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.