Coman Dante

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Drum 'n bass #Alternatief
  • Klinkt als Kom-man-dan-thee (Limewax, Old School Noisia, Gein, Sinister Souls, Dj Hidden, Eye-D)

Indicatie €50 - €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Coman Dante

Check beschikbaarheid
Coman Dante, Drum 'n bass, Alternatief dj

Meerdere jaren ervaring in het draaien van o.a. Drum and Bass, Hardcore en Crossbreed. De basis van mijn dj-sets zijn (zoveel mogelijk) eigen tracks, aangevuld met tracks die mij geïnspireerd hebben of die ik als klassiekers beschouw. Vaak draai ik opbouwend, beginnend met de klassieke sounds van o.a. Noisia, Limewax, Technical Itch en vele anderen. Naarmate de tijd vordert ga ik steeds meer de hardere stijlen opzoeken (algelang de reactie van het publiek).

op 11 september 2015 komt mijn eerste officiële EP digitaal uit via het Engelse Allowance Records. De release telt 6 tracks en varieert naar alle mogelijke uithoeken van Drum & Bass waar ik mij graag mee bezig hou.

Een kleine greep uit de subgenres die ik graag doe: Darkstep/Skullstep, Crossbreed, Old school Neurofunk, Hardcore Drum & Bass

Muziek

I Waited (Forthcoming on Al...

Propaganda

Armada

Reviews

Boek Coman Dante en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coman Dante, Drum 'n bass, Alternatief dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wally

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coman Dante

Coman Dante is een DJ uit Amsterdam. Coman Dante draait muziek in de stijlen Alternatief & Drum 'n bass. Coman Dante heeft sinds de inschrijving op 06/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coman Dante klinkt als: Kom-man-dan-thee (Limewax, Old School Noisia, Gein, Sinister Souls, Dj Hidden, Eye-D). Het repertoire van Coman Dante bestaat uit covers en eigen werk.

Coman Dante hanteert een richtprijs van €50 - €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.