Syndromes

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Dubstep #Drum 'n bass
  • Klinkt als Spor, DJ Hazard, TC, Nymfo, Roni Size, Aphrodite

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Syndromes

Check beschikbaarheid
Syndromes, Dubstep, Drum 'n bass dj

Opkomende Nederlandse Drum 'n Bass DJ/producer. Draait tijdens de set meerdere zelfgemaakte tracks. Muziek varieert van diepe underground drum 'n bass en old-skool tracks tot moderne neurofunk, afhangende van het tijdstip van de set en de vibe/wat het publiek wil horen. In grote lijnen zijn er twee verschillende soorten sets mogelijk:

/// Vinyl set ///
Een drum 'n bass set met vooral jaren '90 / early '00 platen (dus géén timecode). Deze tracks zijn vaak wat meer funk of juist heel diep. Jungle komt ook vaak voor in deze set. De vinyl set is echt uniek aangezien een groot deel van de gebruikte platen niet digitaal te vinden is, het publiek wordt daardoor getrakteerd op een groot scala van tracks die ze nooit eerder gehoord hebben.

/// CDJ set ///
Deze set wordt vanaf USB-sticks gedraaid. Het voordeel hiervan is het feit dat er een stuk meer nummers meegenomen kunnen worden, zodat de muziekstijl aangepast kan worden aan het publiek. Bij deze sets wordt heel sterk opgebouwd van diepe drum 'n bass naar keiharde neurofunk en jump up. Deze opbouw is zeer belangrijk: er wordt nooit een hele set harde stijlen gedraaid.

Muziek

Syndromes - In Charge (eige...

Drum 'n Bass promo mix

Reviews

Boek Syndromes en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Syndromes, Dubstep, Drum 'n bass dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - jelle

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Syndromes

Syndromes is een DJ uit Amsterdam. Syndromes draait muziek in de stijlen Dubstep & Drum 'n bass. Syndromes heeft sinds de inschrijving op 06/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Syndromes klinkt als: Spor, DJ Hazard, TC, Nymfo, Roni Size, Aphrodite. Het repertoire van Syndromes bestaat uit covers en eigen werk.

Syndromes hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.