Chiel - Troubadour en sfeermaker

  (1)
  • Soloartiest   /   Eindhoven
  • #Akoestisch #Rock #60s
  • Klinkt als Neil Young, Radiohead, The Beatles, Simon &Garfunkel, Rolling Stones, Bod Dylan
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Chiel - Troubadour en sfeermaker

Check beschikbaarheid
Chiel - Troubadour en sfeermaker, Akoestisch, Rock, 60s soloartist

Chiel speelt al een leven lang covers van bekende en minder bekende popliedjes van ’60 maar ook repetoire uit de TOP 2000! Na zo’n ruim 25 jaar bandervaring opgedaan te hebben in diverse gezelschappen, zowel als gitarist en als zanger, besluit Michiel om als troubadour door het land te trekken.

Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica. Het repertoire bestaat uit engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – TOP 2000! Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan)Testament, Meneer de President (Boudewijn de Groot). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Leuk voor winkeliersverenigingen, bruiloften, feesten & partijen!

Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica. Het repertoire bestaat uit engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – ’90. Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan)Testament, Meneer de President (Boudewijn de Groot). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heeft Chiel ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)!

De gegeven prijs is een indicatie. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag voor een passend voorstel op maat!

Engelstalig is zijn specialiteit. Maar je zult hem ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot ! Later op de avond, als extra optie en de stemming er goed in zit speel ik ook graag mijn eigen werk. Zo leer je mij pas echt goed kennen!

TARIEVEN

1 Speelset van 45 min. € 161,- (excl. reiskosten / excl 9 % btw)
Per extra speelset € 70,- (excl 9 % btw)
Geluidstechniek is inbegrepen in de prijs –

#Huiskamerconcert
#Bedrijfsfeest
#Bruiloft
#Verjaardag
#Borrel

Muziek

Chiels_Neil Young - Old Man

Chiels_The Beatles - Norweg...

Chiels_Amy Mac Donald - Thi...

Reviews

Door op 11/04/2023

Chiel had vooraf al contact met ons gehad over de setlijst. Hij was op tijd aanwezig en was heel flexibel toen de aanvangstijd veranderde. Bij ons was Chiel vooral als achtergrond muziek bij een borrel, maar hij probeerde zeker contact te maken met het publiek waar dat kon. Bescheiden, maar prettig om naar te luisteren.

Contact

Chiel - Troubadour en sfeermaker, Akoestisch, Rock, 60s soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chiel's

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Chiel - Troubadour en sfeermaker

Chiel - Troubadour en sfeermaker is een solo-artiest uit Eindhoven. Chiel - Troubadour en sfeermaker maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Rock & 60s. Chiel - Troubadour en sfeermaker heeft sinds de inschrijving op 05/02/2020 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Chiel - Troubadour en sfeermaker klinkt als: Neil Young, Radiohead, The Beatles, Simon &Garfunkel, Rolling Stones, Bod Dylan. Het repertoire van Chiel - Troubadour en sfeermaker bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Chiel - Troubadour en sfeermaker krijgt 3.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Chiel - Troubadour en sfeermaker hanteert een richtprijs van €175 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.