Chiel

Indicatie €0 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Chiel

Check beschikbaarheid
Chiel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Chiel’s is de artiestennaam voor de Brabantse gitarist/zanger/songwriter Michiel Walter. Na zo’n ruim 25 jaar bandervaring opgedaan te hebben in diverse gezelschappen, zowel als gitarist en als zanger, besluit Michiel om als troubadour door het land te trekken.

Als troubadour komt Chiel langs en begeleid zichzelf op gitaar/mondharmonica.
Het repetoire bestaat uit engelstalige liedjes uit de jaren ’60 – ’90.
Denk dan bijvoorbeeld aan protestnummers zoals Blowing in the Wind (Bob Dylan)Testament, Meneer de President (Boudewijn de Groot). Maar ook de prachtige ballad van Ralph Mc Tell (Streets of London).

Andere artiesten die je kunt verwachten: Beatles, U2, Neil Young. Natuurlijk heeft Chiel ook gedacht aan dansbare nummers zoals This is the Life (Amy McDonald) of het bluesy Call me to Breeze (JJ Cale). Meezingen kan met nummers als Losing my Religion (REM), Wild Rover (The Dubliners)!

Engelstalig is zijn specialiteit. Maar je zult hem ook af en toe betrappen met liedjes van Guus Meeuwis of Boudewijn de Groot 😉

Later op de avond, als extra optie en de stemming er goed in zit speel ik ook graag mijn eigen werk. Zo leer je mij pas echt goed kennen!

Reviews

Boek Chiel en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Chiel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michiel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Chiel

Chiel is een solo-artiest uit Eindhoven. Chiel maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Chiel heeft sinds de inschrijving op 05/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Chiel klinkt als: Neil Young, Radiohead, Beatles. Het repertoire van Chiel bestaat uit alleen covers.

Chiel hanteert een richtprijs van €0 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.