Joey Mak

  • Band   /   Wormer
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Muziek uit de 60's tot en met 90's

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Joey Mak

Check beschikbaarheid
Joey Mak, Coverband, Rock, Pop band

Cactus Head was voorheen bekend als Akoestix. Deze Zaanse band begon als akoestisch duo (je verwacht het niet) met Guus en Joey. Als buren speelden zij samen op zwoele zomeravonden in de achtertuin, en hun muziek wist mensen te bereiken waardoor ze al gauw samen het podium op klommen. Met Storm erbij op bas, en later Sander op drums, ontstond een band die inmiddels werkelijk ieder podium in de Zaanstreek ondersteboven heeft gekeerd. Met een vernieuwd en steviger repertoire werd de naam Akoestix overbodig en de band is wedergekeerd onder de nieuwe naam.

Cactus Head is een bijnaam voor iemand die onwijs irritant kan zijn. De bandleden weten dat onderling steeds weer te bewijzen naar elkaar, maar als er gespeeld wordt is er gelukkig niets dan lof voor de muziek. Cactus Head is in staat om bij ieder feest, groot of klein, een show neer te zetten waar nog lang over nagepraat kan worden. Ze zijn dan ook haast niet te missen op de vele podia in de Zaanstreek.

De band biedt een afwisselend repertoire waarbij de avond mooi opgebouwd wordt. Het publiek wordt opgewarmd met nummers die fijn zijn voor de oren en die iedereen wel mee kan zingen. Daarna spelen de mannen de beste nummers uit de 60’s en 70’s met een eerbetoon aan de meest legendarische Rock & Roll-bands, afgewisseld met dansbare hits en mooie ballads. De toegift kan niet ontbreken met vlammende solo’s van alle bandleden waarbij de muren nauwelijks overeind blijven staan.

Reviews

Boek Joey Mak en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joey Mak, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joey Mak

Joey Mak is een band uit Wormer. Joey Mak speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Joey Mak heeft sinds de inschrijving op 28/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joey Mak klinkt als: Muziek uit de 60's tot en met 90's. Het repertoire van Joey Mak bestaat uit alleen covers.

Joey Mak hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.