Caboose

  • Band   /   Utrecht
  • #Soul #Pop #Disco
  • Klinkt als Bruno Mars, Stevie Wonder, Lady Gaga, Earth Wind & Fire, Abba

Indicatie €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Caboose

Check beschikbaarheid
Caboose, Soul, Pop, Disco band

Coverband Caboose is volgens insiders een van Nederland’s beste feestbands. Met een menukaart vol dansbare hits, een knetterende blazerssectie en multivocale zang zorgen we voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer! Onze 11-koppige band bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die een onvergetelijk optreden neerzetten. Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Een optreden van Caboose is ‘high energy’, interactief, toegankelijk, dansbaar, en 100% live!

Wat maakt Caboose anders?
Je merkt het meteen als een band het naar z’n zin heeft. Wij performen voor jullie en ons eigen plezier! We hoeven er niet van te leven. Daarom bij Caboose geen sessiemuzikanten, geen meerprijzen voor extra blazers, geen vreemde contracteisen, en een duidelijke en toegankelijke prijsvermelding op de website. Kennelijk spreekt dat veel boekers aan, want Caboose wordt vaak teruggevraagd!

Muziek

Enough is Enough (No More T...

You Had Me

Blow Me Away

Reviews

Boek Caboose en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Caboose, Soul, Pop, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Caboose

Caboose is een band uit Utrecht. Caboose speelt muziek in de genres Soul, Pop & Disco. Caboose heeft sinds de inschrijving op 15/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Caboose klinkt als: Bruno Mars, Stevie Wonder, Lady Gaga, Earth Wind & Fire, Abba. Het repertoire van Caboose bestaat uit alleen covers.

Caboose hanteert een richtprijs van €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.